3tilføjet af

Tilmeldings regler (internet)

Kan det virkelig være rigtigt at alle folk med adgang til internet, kan tilmelde andre folk, foreks. folk som de ikke døjer, til forskellige abonnements via internettet?
Underskifts ordningen af en tilmelding gælder jo ikke, vel.
Skriver dette da jeg selv har været udsat for at nogle åbenbart har tilmeldt mig et abonnement service, hvor jeg fik løbende produkter hver måned. Jeg har opsagt abonnementet, skrevet at jeg ikke har tilmeldt mig m.m. men de vil have at jeg skal betale for varen, selvom jeg har sendt alt retur.
Håber der er nogle kloge hoveder, som har forstand på disse regler for tilmelding af abonnement via internet.
Det kan da ikke være rigtigt at folk med en adgang til internet kan tilmelde andre til forskellige ting, der må da være nogle regler for det.
På forhånd mange tak.
tilføjet af

Reglerne er ret klare

Du skal henvende dig til de pågældene firmaer og sige at du ikke har bestilt varen, og derfor ikke vil betale.
Du skal ikke tage dig af at de brokker sig, for du har retten på din isde.
Hvis du har fået varerne ind i huset, f.eks fordi de er kommet med post når du ikke er hjemme, kan du enten aflevere dem på posthuset, og sende dem tilbage, men det koster porto, og du får en masse ballade hvis pakken forsvinder i posten.
Derfor siger du til firmaet at de selv kan afhente pakken hos dig, og du er hjemme i cå det og det tidsrum. Eller de går med til at betale portoen på pakken, og huske det skal være anbefalet!
De færreste firmaer gider den ballade for mindre ting, og har de ikke afhentet pakken inden for en månede eller to, er varen rent faktisk din.
Spørgsmålet var oppe i en radioudsendelse for et par år siden, og juristen sagde at denne metode faktisk var den rette at bruge, men man skulle ikke misbruge den og bare nægte at have bestilt varer for at kunne score dem gratis. Begundelsen for ikke bare at sende pakken retur, kan f.eks være at man ikke vil have besværet med at gå på posthuset, og det er faktisk en gyldig grund, igen ifølge juristen i radioen.
Firmaet burde kunne se hvorfra der er blevet bestilt, via IP nummeret der er på den mail der er blevet sendt, og hvis de vil kan de så politianmelde vedkommende og dermed få oplyst identiteten på synderen, i forbindelse med en eventuel retssag.
Selvfølgelig er der regler for det, men der er jo nogle som ikke overholder reglerne ....
tilføjet af

hejsa

Jeg mener også at det er ret let at se hvem der ejer den pc der er bestilt fra-og "synderen" kan retsforfølges, da det ikke er lovligt at bestille i andres navn- hvis det da ikke er fra en internetcafe o. l.der kan man jo oprette anonyme imailadr i dit navn-
tilføjet af

Tusind Tak.

Tusind tak for et rigtig godt indlæg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.