12tilføjet af

til dig fra mig..;-)

Vi hører altid om de uskrevne regler fra kvindernes side. Her er et regelsæt fra mænd til kvinder: De er nummererede. Numrene er ikke en fejl. Ellers vil prioriteringen bare blive brugt imod os i en diskussion med en kvinde.
Regel nr. 1: Spørg os om det, du ønsker. Små vink virker ikke. Selv klare vink virker ikke. Selv vink med en vognstang virker ikke. Bare sig det, du vil sige.
Regel nr. 1: Vi husker ikke datoer. Punktum. Skriv fødselsdage, bryllupsdage, forlovelsesdage og andre dage, du ønsker at vi husker, på en kalender, som du hænger op. Husk os på at kigge på kalenderen jævnligt. Helst i god tid inden dagen, hvis du altså vil se gaver.
Regel nr. 1: De fleste mænd ejer højst en håndfuld sko. Forvent ikke, at vi kan se hvilke af dine 30 eller 40 par, der ser bedst ud til din kjole.
Regel nr. 1: "Ja" og "Nej" er helt perfekte svar til de fleste spørgsmål. Vi behøver ingen lange udredninger. Bare kom til pointen.
Regel nr. 1: Kom kun til os med et problem, hvis du vil høre et forslag til en løsning eller have vores hjælp. Det er hvad vi mænd gør. Sympati-lytninger er noget, du har veninder til.
Regel nr. 1: En hovedpine, der har varet 17 måneder, er et problem. Noget man går til lægen for.
Regel nr. 1: Tjek olien på din bil jævnligt. Vil du ikke nok? Damp eller røg ud af motorhjelmen er ikke et tegn på, at du snart skal gøre det. Men at det er for sent.
Regel nr. 1: Alt hvad vi har sagt i en diskussion for seks måneder siden må ikke vendes mod os i en ny diskussion. Faktisk udløber gyldigheden og alle argumenter efter syv dage. Vi er genetisk programmerede til at glemme ældre diskussioner med kvinder. En mands hjerne kan ikke rumme så mange ligegyldige eller følelsesmæssige problematikker.
Regel nr. 1: Hvis du synes, du er fed, så er du det formentligt. Lad være med at spørge os. Vi nægter at svare, for et hvilket som helst svar giver os problemer.
Regel nr. 1: Hvis vi har sagt noget, der kan forstås på to måder, og den ene gør dig ked af det eller gal, så mente vi det på den anden.
Regel nr. 1: Du må enten bede os om at gøre noget, eller fortælle os hvordan du vil have det gjort. Ikke begge dele. Hvis du allerede ved bedst, så gør det selv.
Regel nr. 1: En fjernbetjening er mandens eksklusive ejendom. Accepter dette. Og for resten: "jo, vi kan godt se seks programmer samtidigt".
Regel nr. 1: Når det er muligt, så venligst sig det, du vil sige, når der er reklamer. Ikke midt i fodboldkampen. Og husk regel nr. 1 om at komme til pointen hurtigt.
Regel nr. 1: Christoffer Columbus kunne finde et kontinent helt uden anvisninger af sin kone. Vi behøver heller ikke at få angivet retningen. Slet ikke fra en, der vender kortet på hovedet.
Regel nr. 1: Et forhold vil aldrig forsætte med at være som de første to måneder af forholdet. Kom over det og kom videre. Og lad være med at klynke til dine veninder.
Regel nr. 1: Alle mænd ser maksimalt 16 forskellige farver. Ligesom Windows 3.11. For os er Aubergine en fransk frugt ikke en farve. Fersken er ligeledes en frugt. Vi har ikke en ide om, hvad det er, du taler om, når du siger ferskenfarvet. Den er jo gul indvendigt og orange udvendigt. Jordfarver???? Jord er da bare brun, ikke? Og cremefarvet er da en vits. Al den creme vi ser dig putte på er sgu' da hvid.
Regel nr. 1: Hvis det klør, klør vi. Uanset hvor.
Regel nr. 1: At vi holder om de ædlere, dele når vi sidder ned, er ikke unaturligt. Det er en genetisk programmeret funktion, der konstant checker, at vi er forplantningsduelige.
Regel nr. 1: Mænd er ikke tankelæsere. Vores manglende evne til at læse tanker er ikke noget bevis for, hvor lidt vi elsker jer.
Regel nr. 1: Hvis vi spørger dig, om der er noget galt, og du svarer "ingenting", så opfører vi os som om, der ikke er noget galt. Uanset hvor spidst du siger det. Vi ved du lyver, men vi gider ikke besværet med at få dig til at sige det.
Regel nr. 1: Hvis du giver os et spørgsmål, som du helst ikke vil høre svaret på, så lad være med at spørge eller forvent et svar, du ikke vil høre.
Regel nr. 1: Når vi skal ud, så er alt hvad du ta'r på godt nok. Du ser faktisk brandgodt ud i det. Så du behøver ikke spørge os fremover.
Regel nr. 1: Spørg os ikke om hvad vi tænker på, med mindre du ønsker at drøfte emner som sex, sport, navlefnuller, kropslyde, biler eller andre kvinder.
Regel nr. 1: Du har nok tøj.
Regel nr. 1: Du har for mange sko.
Regel nr. 1: Øl, biler, cigarer (indsæt selv her) er lige så spændende for os som sko for dig.
Regel nr. 1: Jeg ER i form. RUND er en form.
:-))))))
tilføjet af

kanon

tak for gaven, vil straks give den videre til min kone
tilføjet af

Hej Julemand ...

...... tak for idéerne ..... tror nu nok at jeg også vil gi´ manden en "rigtig" gave !
:o))
tilføjet af

Tak ;o)

Hvor er mænd søde!
;o)
tilføjet af

Er du helt sikker...

på at "julemanden" nu også er en mand ??
Jeg er ikke sikker.....
- Rigtige mænd vil hellerer dø end gå i byen i højrødt uldstof.
- Mænd har ikke altid overskud til at svare på breve.
- De er elendige til at pakke en vogn.
- Og de dér ho-ho-ho lyde ville ødelægge enhver fyrs image.
:-)
tilføjet af

ret god

jeg sender den lige til min mands mail
tilføjet af

SKRÆK!

Tænk hvis julemanden i virkeligheden er en kvinde!?!?!? Med det du beskriver der...der lyder det sådan!
"Min illusion er bristet brat, netop en julenat, trist at man når man får forstand, mister sin tro på julemand....og indser at han er min mor"
tilføjet af

Jeg tror,......

at julemanden er en KVINDE og hedder CHARLOTTE.
tilføjet af

LOL

Tak gud for at den beskrivelse ikke passer på min kæreste!
Den der er der vist ikke mange kvinder - eller mænd! der hopper på!! Men jeg er sikker på du selv tror/håber på det!
tilføjet af

...

det har du fra nettet :D
tilføjet af

Måske...

er det i virkeligheden et regelsæt fra kvinder til mænd!! Tænk hvor fantastisk det vil være!! Alle mulige idiotiske "regler" til at smide i hovedet af manden...
"jeg kan ikke gøre for det...det er fordi jeg er kvinde, ergo har jeg lov til at opføre mig idiotisk"
tilføjet af

Mænd vil da heller ikke.....

..køre i kane med en gammel sæk....;-)
tilføjet af

Det er jo derfor...

han har de små nisser! Og derfor kommer han og besøger de små børn om natten!! Han er slet ikke interesseret i "sække" - gamle eller ej ;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.