6tilføjet af

Jamen, er det ikke herligt

DR har besluttet at genudsende Matador - for sjette gang. På lørdage til efteråret. Tak for det.
Jeg havde frygtet, at vi Matador-løse havde mistet dette national-klenodie for evigt. Men nu får vi altså endnu en chance. Også for at hædre nyligt afdøde Erik Balling - og hvem vil ikke være med til at vise ham en sidste respekt.
Det så ellers sort ud. Ifølge DRs reklametrommer, i andre medier, er Matador-serien solgt på DVD i over en million eksemplarer. 1.000.000 eksemplarer plus en sjat. Dertil kommer alle de hjemmevideo-optagelser, der er foretaget i de danske hjem de fem første gange serien blev sendt.
Som bekendt er der 2,5 millioner husstande i Danmark. Halvdelen af dem er altså i besiddelse af deres egen Matador-udgave. Så hvis du ikke selv har den samlede serie stående på reolen, så har din nabo. Eller i hvert fald din nabo til den anden side.
Jeg glæder mig over, at Matador (vejl. pris 1.500,-) ikke står på min reol, og med lidt held vil det lykkes mig at se 8-10 af de 24 afsnit til efteråret. De resterende må så vente med mit gensyn, til de måske bliver genudsendt for syvende og ottende gang om først fem og senere 10 år. Er det ikke herligt - til den tid er jeg og min nabo formentlig de eneste i landet, der ikke har sit eget Matador-eksemplar.
Havde du tænkt dig at give Matador-serien i julegave, men nu forståeligt tøver, fordi den kommer dumpende af sig selv, så fortvivl ikke. Der er også Matador-spillet, Matador-slik, Matador-kaffekopper og en Matador-kaffemølle, næsten magen til den som grisehandler Larsens dejlige kone Kathrine bryggede sin kaffe på. Der er stadig liv i Matador - 27 år efter premieren.
tilføjet af

Der fik vi lidt for vores licenspenge

DR licens: Kr. 2.000,00.- + plus lidt til
Matador: Værdi kr. 1.500,00.-
Resten af året, kun kr.500,00.-
BILLIGT!
tilføjet af

Hvis

man bare kunne sige det samme om mænd. Dem er der ikke meget liv i efter 25 år.
tilføjet af

Respekterer din smag....

..men tag mig det ikke ilde op når jeg nøjes med Matador-Mix? Når så mange er i besiddelse af den serie, kunne vi som ikke er MEGA fans af den så ikke få noget andet for licensen?
Jeg synes også at den serie udsættes for vel megen slitage.
Lagermann
tilføjet af

Hahahahahaha....

...det var dog alligevel saaaadens til regnestykke. Men noget så saaaadens fornøjeligt.
Mery Xmas
Lagermann
tilføjet af

Lagermann - det smager man

Matadormix, eller som det også kendes - Metadonfix, er ganske udemærket til en hyggeaften foran TV - Bare der er noget godt i tossekassen. Man kan jo også bare slukke og tage en slap'af aften...
tilføjet af

Altså

Du vil have noget andet for licensen. Ja, ja men det vil jeg ikke. jeg er godt tilfreds. Hvorfor er det lige DIG, der skal se dine yndlings programmer. Er sikker på, at DR nogen gange sender noget du kan lide, og som jeg ikke gider se.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.