3tilføjet af

TDC ... øvøv

Jeg måtte holde en fridag i går, en fridag som kostede mig kr.1.700- og til ingen verdens nytte.
Jeg meldte min telefon "død" for en uge siden, og fik lovning på at der ville komme en montør fredag mellem kl. 7.30 & 16.00..man skal altså sidde standby en hel dag...jeg fik at vide de ville blive ringet til min mobil en halv time før de kom.....da kl. var 15.30 og jeg endnu ikke var blevet ringet op, kunne jeg se at det tidsmæssigt ikke kunne nåes.
Jeg ringede og spurgte hvor de blev af.... efter noget tid fik jeg så at vide ,at de ikke skulle ind, de havde fundet en kabelfejl som de ikke lige kunne lokalisere, men som ville blive lavet når den var fundet....de habde ikke lige tænkt på at ringe og fortælle mig det !!!! ???
Er det normal forretningsgang spørger jeg bare..jeg har selv måtte betale min fridag....og sidder hjemme en hel dag og bare venter på INGENTING, de gad ikke engang ringe og fortælle mig at de ikke kom...jeg er både ked af det, og MEGET rasende...det er total respektløs fra TDC side...men sådan kan man åbenbart te sig, når man har monopol og eneret på "de der tråde".
Jeg er stadig uden telefon, og 1.700 kr fattigere...god weekend....
Synd man ikke kan gøre dem noget...de burde betale mig min tabte arbejdsfortjeneste, det var både ret og rimeligt syntes jeg nok...
VH..Marianne
tilføjet af

Jo man

kan "tillade" sig mange ting mht monopol.
Ring til dem - Fortæl dem samme historie...
Surt du skulle miste pengene...men kan dakke lade være med at spørge. Hviket job tjener man så meget på på en dag????????
tilføjet af

Kan godt forstå dig...

Du får en rigtig god månedsløn på ca. 36700 kr.
Jeg troede folk med høje lønninger havde en lille
smule fantasi, så de kunne bruge en fridag
på en konstruktiv måde. For livet går sjældent, som
man forventer...
Bliver man virkelig så indsnævret af at tale i mobil og
leve et singleliv?
tilføjet af

flyt

Skift teleselskab, og er der ledige stillinger i dit firma???????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.