5tilføjet af

Tag jer sammen

Det lader til at mange, selvom de er i et forhold mener at det er okay at være utro, en enkelt gang, hver anden måned eller hvornår man nu føler for det! Hvis man selv har prøvet at have en utro kæreste ser man nok lidt anderledes på det. Min kæreste var mig utro engang men jeg beholdt ham, nu næsten 4 år senere ville jeg ønske jeg havde givet ham sparket dengang. Selvom det er længe siden har jeg aldrig følt at jeg har kunnet stole på ham siden. jeg tror heller ikke at jeg kommer til det. Vær i forholdet eller ej. Man kan ikke bruge undskyldninger her!
tilføjet af

Hmmm.....????

Kære Katja.
Det er ikke for at være grov men måske burde du ikke tage dig sammen også!!!??
Hvis du dybest set kun venter på ham du vil "holde mere af" så gør dig selv en kæmpe tjenste og komme afsted og bliv dig selv igen!!
Mvh Nulle
tilføjet af

Enig

Man skal aldrig lade sig nøjes. Se dog at komme afsted, og lev dit liv uden ham, hvis du alligevel bare venter på noget bedre.
mvh
Nubia
tilføjet af

kan du komme afsted

ud af det forhold. Du snyder jo din "kæreste" hver eneste dag. Du lader som om, og i virkeligheden er han til "eksamen" hver eneste dag, for at bevise overfor dig, at han aldrig bliver "god nok, til at kunne stoles på". Enten tilgiver du, og bearbejder din sorg, smerte etc. der er forbundet med det, eller også lader du ham gå, og dermed også dig selv. Du er ikke et offer mere, du er den der styrer dit forhold, og kun du bestemmer. For hans og din skyld, så belslut dig og kom ud af din selvvalgte offer-det-er-så-synd-for-mig-at-han-har-svigtet rollen.
tilføjet af

hehe

Tag dig sammen!!! kvinde.....
tilføjet af

lidt enig med Calla

først vil jeg sige at jeg er lidt enig med Calla.
Der er ingen der fortjener at blive r.vrent, selv går jeg meget op i ærlig forhold og ved godt at der er nogle mennesker som ligefrem dyrker at være utro. f.eks. idag har jeg mødt en pige inde på en chat der fortælte mig at hendes x har inviteret hende og hun fortælte alle de ting de nu skulle lave, selvom de begge havde kæreste på, jeg fortælte hende hvad jeg mente om det og det blev hun meget sur over.
jeg har selv været i et forhold, hvor min x har været mig utro i over 2 år, så jeg kender til smerten og ved at det ikke er sjovt at komme med alle mulige undskyldninger for den anden.
den eneste og sidste måde jeg kunne frigive mig på var at jeg var nødt til at forelske mig i en anden pige. jeg har selv gået til Psykolog flere gange alene og sammen med hende, uden resultat, så jeg vælgte min sidste udvej og idag kan jeg fortælle dig at jeg er virkeligt glad for at jeg gjorde det, selvom det ikke var nemt, man det var den eneste måde, hvem ved måske sad jeg ikke her idag og skrev til dig.
nej jeg går ikke ind for utroskab med mindre det er nødvendigt - hvis man kommer så lagt ud at man hverken kan stoppe eller fortsætte!
jeg vil gerne fortælle dig at der er masse af fyr der venter på dig derude og du snyder ikke kun ham man også dig selv. du fortjener et ordentlig liv, det gøre vi allesammen.
jeg kan forestille mig at der er meget du går og tænker på, spørger dig selv om på hans vejne, lad være med det! spørg ham i stedet for. jeg vil ikke side her og sige hvad du skal og ikke skal, det synes jeg skal være helt op til dig. jeg ved at du vælge den rigtig løsning og husk det er ikke forbudt at være bagklog
Glædelig Jul
kim
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.