3tilføjet af

Svigtet eller ej?

Jeg har over en periode haft noget kørende med en fyr jeg kender og jeg ville da mene vi havde "en gnist" - men så igår aftes får man afvide af en af en bekendt, at han pt var ved at lægge an på vores fælles ven!
Jeg ved sgu ikke helt hvordan jeg skal reagere på den - for i princippet har han jo ikke gjort noget direkte forkert. Men hvorfor føler jeg mig så så svigtet?
tilføjet af

Hey

Jeg tror at det er fordi du har føleser for ham og du ikk føler der er andre der burde have ham udover dig.. Jeg kender det godt og det er ikk sjovt, men prøv at fortælle at du føler noget for ham hvis du tror at du føler noget for ham..!!
Hilsen lille moi
tilføjet af

It could be me..

Ja.. Har selv prøvet det eksakt samme. Noget geil, er det!!!!!!! Ham jeg var håbløst forelsket i, havde ikke kun én, men flere (udover mig). Han blev ved, og jeg har lært, at man skal passe på. Hans type forandrer sig aldrig. Han er et svin. Pas på søde!!!
tilføjet af

TakkR..!!

jeg skal nok passe på og han har kun en kæreste nu, men fortalte mig i fredags om det kunne blive mig og ham igen måske i fremtiden... og jeg svarede det kunne godt være, men jeg tænker meget på at han ville knuse mit hjerte igen men han har sagt undskyld og han ved godt hvad han har gjort galt og han har virkelig gjort indtryk på mig igen... Hvad skal jeg gøre..??
Tak for hjælpen..!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.