2tilføjet af

Svært liv

Jeg er en ung pige på 15 år, som bare er så træt af mit liv, jeg kan ikke klare at leve mere, jeg har tit overvejet at begå selvmord, jeg hader mit liv der sker så meget for mig. Jeg hader den forfærdelig verden, bare alting kunne forsvinde.
Der er så mange ting jeg vil skrive, men jeg må nok stoppe her.

tilføjet af

jeg håbe for dig

at være meget ung som du er, vil altid være en hel masse som du ikke syns om, jeg tror hvis du læne tilbage og slappe lidt af, så vil finde løsning på en hel masse tin som tynge dig. hvis din familie kan ikke råde dig, så søg det råd du mangle hos dine venner og lære på skolen.
Gå lidt mere ude i naturen, så vil du se at verden stadige er smukt, og at du skal nok klare dig, håbe det bedste for dig.
kærlig hilsen, john
tilføjet af

jeg forstår dig

hej anonym. jeg er en pige på 19 og jeg har det også sådan stort set hver dag. man er træt af at kæmpe hver dag med små ting og man ikke bare kan nyde livet for der sker kun dårlige ting. du skrev du ikke ville skrive mere men prøv for det hjælper nogle gange at komme ud med sine sorger igennem at skrive .jeg vil godt hjælpe dig hvis jeg kan . hilsen pernille
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.