2tilføjet af

surrealistiske oplevelser

Kender du det med at man oplevet noget hvor man ikke rigtig kan fatte det sker i virkeligheden?
Hvad har du oplevet af mærkelige og surrealistiske ting. Fik ideen til denne tråd så man måske kan sætte tingene lidt i perspektiv + at det sikkert er god læsning at læse andres historier
tilføjet af

Her er en

Det skete ikke for mig, men for min faster.
Min faster har aldrig været super heldig med mænd, men ham her tog prisen.
Hun havde mødt en dejlig mand der hed Claus og som var pilot. Han behandlede hende som en prinsesse, og hun var meget glad for ham. Derfor blev han også inviteret med til div. familiesammenkomster. Han virkede som en helt igennem reel fyr, med undtagelse på min far, han havde mistanke til at der var noget galt. Personligt har jeg et meget tæt forhold til min faster og var glad for at hun havde fundet en mand som behandlede hende godt, og som havde råd og overskud til at forkæle hende.
Efter noget tid begyndte min faster dog også at fatte mistanke til at der var noget galt for hun undrede sig over at de altid var hjemme hos hende, så hun var kørt hjem til ham, og havde set at der stod en kvindes navn på døren. Hun var kørt igen, men havde konfronteret ham med det næste gang de sås, han sagde at det var hans ven Toms ekskone, og han havde smidt hende og deres børn ud, og så havde Claus taget dem ind til de fandt noget andet. Selv havde Claus ingen børn og havde aldrig været gift.
Der gik noget tid, og han friede til hende, men hun vidste ikke om hun ville sige ja, hun ville lige se hvordan deres ferie gik. De skulle rejse henover jul og nytår, han fik jo billge rejser som Pilot for SAS.
Min faster har en del dyr, og jeg havde lovet at passe dem mens at hun var væk, så derfor sov jeg der natten inden hun skulle afsted.
Han var der aftenen før, og jeg snakkede med ham om det at være pilot, jeg er selv uddannet hotelreceptionist og har haft flycrew boende, og kendte derfor en del til deres dagrytmer også videre, så det snakkede vi en del om.
Min faster var ikke sikker på at han ville komme om morgenen og hente hende efter at han var taget afsted om aftenen, hun havde en meget dårlig fornemmelse med det hele.
Og ganske rigtigt! Da jeg stod op om morgenen undrede jeg mig over at hun ikke havde sagt farvel, indtil at jeg så hende sidde inde i stuen.
Vi skulle lige sunde osog ruge 15 smøger, men fandt så på at opsøge Bente, som hende kvinden der boede hos Claus hed. Det tog lidt tid, men vi fandt et mobil nummer på hende, og min faster ringede.
Bente og Claus havde været gift i 10 år eller sådan noget, de havde to børn på 10 og 8 sammen. Han var vild med modelfly, men det var også det tætteste han nogensinde var kommet på at være pilot. Han var arbejdsløs.
De to snakkede sammen i lang tid, Bente havde haft det på fornemmelsen han havde jo aldrig været hjemme, og hun kunne jo se på kontoen at det ikke var fordi at han havde fået et job som han ellers havde sagt til hende. Alle de penge han har brugt på at forkæle min faster havde været Bentes.
De endte med blive enige om at holde den varme linje.
Ikke så lang tid derefter var min gravide søster og jeg forbi for at hygge og trøste, og vi tænkte: HÆVN! Jeg foreslog at min søster tof en graviditets test og vi så sendte den til ham med beskeden om at min faster var gravid, for han vidste ikke at min søster var gravid, og før jeg vidste af det var vi på apoteket og købe graviditets test. Vi advarede Bente som tilgengæld fortalte os at han var blevet ligbleg da han havde fået brevet.
Senere konfronterede Bente ham med at hun ville skilles, og hun ville i øvrigt have børnene. Så prøvede han at bilde hende ind at han havde kræft, men den hoppede hun heldigvis ikke på. I dag er de skilt, Bente har fået forældremyndighederne, Min faster skrev et vidneudsagn til advokaten med hele historien, langt mere fyldestgørende end dette lille resume, og Claus tjah... Jeg ed sgu ikke hvad han render og laver, og jeg er også ligeglad...
Nåh jo forresten, den ring han havde friet til min faster med var Bentes!
Det var seriøst som at at være en del af glamour eller Beverly Hills at opleve det her på tæt hold!
tilføjet af

på Urkulten i 2001,

Selvom jeg ikke er troende har jeg haft nogle mærkelige oplevelser, jeg var på Urkult festivallen i Sverige 2001, som det siger, er det en festival for verdens Urbefolkninger, Indueuropæiski,arktiske folkeslag og fra andre steder i verden kommer der urfolk. Under en koncert er der en kvinde der begynder at ville lege med mine sexuelle enegider, det er normalt blandt dem, men kvinden var en skygge af mit eget liv, og det jeg havde rejst fra. Hun var den eneste blandt dette folkeslag jeg så der oppe. Men det lang bagrunds historien, og den er mærkeligt, eller måske ikke, måske er det bare en klokke der ringer fra ens indre og har en mening at sige til ens jeg.
En anden oplevelse jeg har var et år jeg var i Prag, hvor jeg ikke kunne finde hjem tilhotellet, og det var nat og jeg var stået af sporevognen, og begyndt at gå ned af en alle, hvor jeg går forbi en kirke og klokkerne ringer. Et eller andet siger inde i mig der skal jeg ned af og vender om, og går tilbage til den holde plads hvor sporevogne holder.
Kort tid efter kom der tre personer en pige og to fure der nede fra med to grimme hunde.
Det var ret underlig oplevelse, med den kirke og ingen mennesker, og så høre jeg kirke klokker der ringer. Det var sådan jeg oplevede det, men om oplevelserne var rigtige eller noget der forgik inde i mit hovedet ved jeg ikke.
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.