9tilføjet af

straf paparazzier strengt

På baggrund af sagen af sagen med Prins Joachim og også en del andre sager må der nu strenge straffe til mod paparazzier.
Ikke alene de kongelige, men alle mennesker kan komme ud for snagende fotografer og journalister.
Vi må have en lovgivning nu, som virkelig beskytter privatlivet. Hvor det skarpt defineres, hvor og hvornår en person må fotograferes og hvilke ting der må omtales om personers privatliv.
Og så skal det koste, hvis denne lov overtrædes.
Det misbrug og den terror der finder sted i pressefrihedens navn skal og må stoppes. Det er efterhånden så uanstændigt hvad der foregår. Lad Danmark være foregangsland i denne proces, og lad os se om vi ikke kan lære de andre lande noget her. Ja, lad os gøre et stort nummer ud af det.
Pressen er efterhånden ikke længere folkets tjener, men selvbestaltede anklagere, dommere og bødler. Og folk må tigge på deres grædende knæ for at undgå disse ubarmhjertige slyngler. Lad os få den virksomhed kriminaliseret.
the old baker
tilføjet af

Godt sagt

Tak for dit rigtige gode indlæg.
tilføjet af

Tak for et

...fyldestgørende og intelligent indlæg! 80)
tilføjet af

Nå, jamen -

- Det er selvfølgelig også bare helt iorden at vores prins kører hasaderert kørsel med to små børn på bagsædet???
"papparazien" er blevet meldt og får sin straf - men hva' med Joachim - han kan bare fræse videre indtil den dag han kører sig selv, sine børn eller andre ihjel???
tilføjet af

færdselsloven skal han overholde

Prins Joachim og de andre i kongefamilien, skal overholde færdselsloven på ligefod med alle andre almindelige borgere samt politikere i dette land. Deres løn bliver betalt af skatteyderne. Hvad ville der ske, hvis de en dag kommer ud for en trafikulykke, hvor andre mister livet. Hvad er straffen for det?
Hvad der angår deres private liv, og hvem de besøger i deres fritid, og hvad de foretager sig i deres eget hjem, kommer selvfølgelig ikke Paparazzier og sladder bladene ved samt skatteyderne. Men når de færdes/kører på offentlige veje, så skal de overholde de hastigheder, som er gældende på de veje, på ligefod med andre mennesker. Hvis han havde overholdt loven, og kørt efter den hastighed som var tilladt, så var det jo ikke kommet ud.
tilføjet af

Ansvarsfrihed = ansvarsløshed

Den slags sindssyge og uansvarlige kørsel (superfar havde børnene på bagsædet) beviser endnu en gang, at de kongelige ikke evner at administrere ansvarsfriheden på betryggende vis. Alt for mange gange har ansvarsfrihed ført til ansvarsløshed.
Lad os få ophævet den ansvarsfrihed jo før jo bedre.
tilføjet af

Så så

Ikke så hård, det drejer sig jo om udbud og efterspørgsel, og jeg personligt kan ikke leve uden mine ugentlige Se & Hør, Billedbladet, Kig Ind og Her og Nu.
tilføjet af

Det syntes jeg heller ikke

.....at det er! Jeg takkede bare vedkommende for et
fyldestgørende og intelligent indlæg. Selvfølgelig skal
vores kongelige overholde trafikloven ligesom alle
andre dødlige.
tilføjet af

Nemlig

De her paparatzzier skal kunne straffes lige meget hvem de skygger
tilføjet af

nej

Man så jo idag netop kbh.'s Politi, holder sig til loven.
Bilistens kørsel, danner ikke grundlag for en retforfølgelse.
SÅ kan man jo selv tænke sit.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.