4tilføjet af

Storebrors forhold

...er ved at gå i vasken. Jeg er 16 år, og har to storebrødre. For små tre år siden kom min ældste bror med det lykkelige budskab, at han havde fået en kæreste. Hun blev præsenteret, og kørte hele den klassiske smøre. Pludselig var hun gravid, pludselig skulle de giftes. Allerede ved deres polterabend kunne man fornemme, at min storebrors (ham som ellers altid har været så populær og trofast) venner flygtede. Den (på det tidspunkt) fremtidige kone (min svigerinde) kunne simpelthen ikke acceptere hans venner. De fik den dejligste unge, og vi troede de havde det så godt med nyt hus, bil og det hele. Men vi (resten af familien) fornemmede, at min storebror blev mere indelukket. Engang havde han altid en frisk kommentar til det hele. De forsvandt. På det seneste (den sidste måned), er det sjældent man ser dem sammen. Hun kører når han kommer hjem. Så sent som i dag fortalte min yngste storebror (han er en slags "mellemmand", ikke sladderhank, men meget tæt på min ældste storebror), at min storebror var brudt sammen hos ham og fortalt hvor galt det egentlig står til. At konen er hysterisk, påstår at han aldrig laver noget (det er ALTID ham man ser i haven eller i køkkenet!), og at hun altid tager til fest alene, eller nægter at tage med når der er familiefest på vores side. Det er så svært at se det fra hendes side, min fulde opbakning ligger ved min storebror, og jeg er bare så skuffet over at det måske går galt. Vores forældre har været gift i 29 år. For ikke at tale om hendes forældre, der har 26 år på bagen. HVORDAN kan hun tillade sig det? Oven i købet når de har en datter på 2 år? Jeg vil gerne høre fra folk der måske selv har haft noget lignende inde på livet. Eller bare nogle råd. Eller opmuntrende ord. KH
tilføjet af

kender lidt til det...

jeg ved godt mit tilfælde slet ikke kan måles i forhold til dit, men jeg har prøvet at min storebrors (jeg er 20 år, han er 30 år) eks. kæreste var så sød så sød når familien var der, og ligeså snart jeg var alene med hende, blev hun så modbydelig, og talte enorm grimt til mig. han ændrede sig også fuldstændig, fordi han lå helt under for hende. han måtte overholde hendes regler, ellers ville det gå helt galt.
heldigvis fik de ingen børn sammen, og idag har han den sødeste kæreste man kunne tænke sig.
men jeg tænker tit på hvor galt det kunne have gået, hvis de ikke var gået fra hinanden...
selvfølgelig føler jeg stadig nogengange at jeg har "mistet" ham, eller hvordan man nu siger, for vi laver desværre ikke så mange ting sammen mere, men jeg tror det er meget naturligt...
håber at din bror finder en passende løsning på problemet!
knus mimbo
tilføjet af

hjælp! Flere af slagsen??

Jeg har også en bror som har levet i nogle år i et forhold med en kvinde, der er total kontrollerende og manipulerende! Det er kun hendes venner de ser nu, og hendes familie. Hans venner forsøgte forgæves at vedholde kontakten, men hver gang var det hende der svarede på telefonen (også HANS mobiltelefon), med meddelsen om at han ikke var hjemme, eller at han havde ikke tid.
Han er desværre lidt naiv, og man kan aldrig (og jeg mener aldrig!) komme på to-mandshold med ham. Hun lyver, bedrager og bruger alle deres penge.
Det er forfærdeligt at vidne til, bare det jeg kan se, for jeg ser ham aldrig mere, og tidligere var vi som bedste venner. Det er så frustrende og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre! Han er jo min bror!
Hun skifter totalt også stil når vores familie endelig ser dem, så er hun den super-søde (og det er til at brække sig over). Overfor mig skælder hun bare ud på min bror, og giver ham skylden for alt mellem himmel og jord. Og igen er det ham man hele tiden ser laver det hele.
Hjælp, at der virkelig er flere af slagsen!
:-(
Håber snart at han vågner op af sin døs, for han er blevet så indelukket og man kan mærke på ham at han ikke er glad. Før var han altid fremme i skoene og med alle vegne...
tilføjet af

sig det til ham

seriøst...prøv, måske hjælper det...
sig at du ville ønske at i kunne få det som før, og at du i en længere periode har savnet ham som "bror"...
det sagde jeg til min bror engang, og han blev mere "bror-agtig" efter det...
tilføjet af

datter på 2 år..??

Hvad Så...???
Kan hun på 2 år, snart være Voksne ????
Og..skrive Om din Kone....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.