2tilføjet af

Stop støtten til Pakistan!!!

Jeg sidder med harme over den islamiske gruppe der nu har udstedt en dusør til den eller dem der dræber tegnerne fra Jyllands-Posten. Helt ærlig, det er da for langt ude....
Ja de har da nok rørt nogle følelser hos den pakistanske befolkning, og de har da gjort gengæld med billeder af Anders Fogh, men at begynde at udlove penge er da at gå FOR vidt.
Så jeg mener at en boykottelse af Pakistan inklusiv stop af støtte til jordskælvsofrene er på sin rette, så på den pakistanske regering jo gribe ind og stoppe det her had der er opstået en gang for alle!!
Go´ Jul.....
tilføjet af

Du har ret

Det er nok den eneste måde at vi kan lægge pres på den pakistanske regering som har udstedt denne dødsdom.
Men det vil jo altså gå ud over almindelige fattige stakkels mennesker, som ikke får den hjælp som de skal bruge for at overleve.
Så det er en svær balancegang.
tilføjet af

Besynderlig snævertsynet kommentar

Du er da vist blottet for selv den mindste form for indsigt i verdens sammenhænge. De to problemstillinger kan på ingen måde sammenholdes. Naturligvis skal der tages skarp afstand fra dødstrusler, men at binde den slags harme sammen med humanitær og yderst påkrævet nødhjælp afslører en mangel på oplysthed, der grænser til det racistiske og fordummende. Men det er naturligvis nemt at udtale sig sådan, hvis man ikke evner at sætte tingene i deres rette perspektiv.
Og pas så iøvrigt på med kommentare der er rettet mod religiøse forskelligheder, dertil kræves vist en dybere indsigt i egen kultur, og de relativt mange ligheder der faktisk er mellem kristendom og islam.
Om igen !!
Med ønsket om en glædelig jul
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.