3tilføjet af

Skal jeg sige det?

Hej
Jeg er en 16-årig pige det virkelig kunne bruge et godt råd! jeg er vild med ham her der går i min parallel klasse. Har kendt ham i et år, men har ike rigtig snakket med ham. Er ikke rigtig den der indelukkede type, men samtidig heller ikke udadvendt. Jeg ved slet ikke om han lægger mærke til mig. En gang imellem snakker vi på msn og til en fest hvor vi begge var fulde dansede vi men ikke mere. ærgeligt! nå men her kommer mit spørgsmål: Skal jeg fortælle hvad jeg føler inden det er forsent? vi kommer kun til at gå på skole en halvt år endnu. Inderst inde ville jeg nok allerhelst fortælle det, men er bange for at han vender mig ryggen endnu mere end nu! det har fyre jo en tildens til at gøre. Han er altså virkelig dejlig. bare tanken om at han kunne blive min🙂Håber I vil give mig en godt råd!
Knus
tilføjet af

Begynd...

Jeg tror det bedste er at starte med at snakke med ham.
Det vil nok virkelig lidt mærkeligt (og overfladisk) hvis du siger at du er vild med ham, uden rigtig at have snakket med ham!
Begynd at snakke med ham.
/Helpo
tilføjet af

Prøv det her!

Hejsa
Jeg synes, at du skal fortælle ham det over messenger, hvis I alligevel snakker sammen der en gang imellem. Messenger er rigtig god for mig, for så er man fri for at stå ansigt til ansigt med personen, når emnet er lidt specielt. Og nu da, at jeg kan fornemme, at du måske er lidt genert på det område, så kunne det også være en mulighed for dig.
tilføjet af

Fortæl ham det...

...men lad være med at skræmme ham! Det har jeg selv gjort alt for mange gange til, at jeg bryder mig om at tænke på det...
Lad være med at vise ham, at du er helt vild med ham. Fortæl ham, at du kan lide ham, og spørg så om, hvad han synes om dig... Følelser er af en eller anden årsag ikke de fleste fyres kop te, så prøv at lade være med at opføre dig som, at du ikke kan leve uden ham (også selvom det måske passer).
Held og lykke på kærlighedens indviklede - og til tider dunkle - veje!
Knus, en meget forelsket ung kvinde
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.