3tilføjet af

Største halalhippie

tilføjet af

Det passer ikke

Hverken Tøger Seidenfaden eller Rune Engelbreth Larsen spiser særlig meget schwarma eller høre særlig meget Beatles-musik.
Det gør jeg. :-p
tilføjet af

Klovnen, Thøger Seidenfaden

Thøger Seidenfaden(*) AKA Erasmus Montanus er den værste hallalhippie af alle hallalhippier.
Men han er samtidig en underholdende klovn. Desværre har han langt større indflydelse end hans temmeligt beskedne realitetssans berettiger ham til.
Jeg kunne iøvrigt godt lide følgende tre sætninger fra A. Samuelsens kommentar:
************************************************************
>>For det første tugter Khader ”sine egne” – underforstået, at Khader bliver populær blandt andre danskere ved at kritisere alle muslimer. Forkert. Faktum er, at Khader tugter det mindretal af muslimer, der afviser eller direkte bekæmper de demokratiske frihedsrettigheder. Han tugter det lille mindretal, der drømmer om at indføre sharia-love i Danmark, der nægter at give hånd på tværs af køn, og som fastholder dybt konservative værdier, der burde sende samtlige kulturradikale, 68’ere og mennesker med almindelig sund fornuft i protestmarch<<

************************************************************

Og så til Seidenfadens tredje anke - som man ellers typisk ser rettet fra kræfter i ekstremistiske muslimske miljøer, men som nu åbenbart også er god tone på Politiken: Khader er en kokosnød. Brun udenpå, men hvid indeni, mener Seidenfaden. En klassisk Onkel Tom. Anderledes kan det ikke læses. Khader tillader sig at være ”frisindet, øldrikkende, humoristisk, helt igennem assimileret”, og dermed legitimerer han et krav til alle muslimer om at blive lige sådan, om ”for eksempel (at) droppe deres religion”, skriver Seidenfaden. Ser man bort fra den lille detalje, at Khader stadig er erklæret muslim (Seidenfaden har åbenbart en særlig clairvoyant evne til at gennemskue andres religiøse sindelag), er angrebet fordomsfuldt overfor muslimer. Argumentet er en cirkelslutning: Fordi Khader er ”en af vor egne” kan han ikke kan være en rigtig muslim, mener Seidenfaden og mere end antyder dermed, at Khader forsøger at proppe alle muslimer, der ikke lige præcis er som Khader i en kæmpe fælles bås, hvor alle er fundamentalistiske og marginaliserede.
************************************************************
Han gør op med ekstremistisk konservatisme og snæversyn i alle lejre, og han sætter muligheden for at løse konkrete problemer højere end gevinsten ved populistisk oppositionspolitik (det var bl.a. derfor han tillod sig at rådgive statsministeren midt i Muhammed-krisen til Seidenfadens forargelse).
************************************************************
He he - ganske underholdende læsning.
Mvh. Komodovaranen
tilføjet af

Stjernen (*)

Jeg ville lige have tilføjet en lille notits i bunden.
Prøv at slå Seiden-faden op i en tysk-dansk ordbog.
Seiden-faden betyder Silke-tråd.
Altså hedder Erasmus Montanus også Thøger Silketråd - smager lidt af kejserens nye klæder - fnis..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.