3tilføjet af

Kritik af Dansk pubilkum

Danskerne er Balkan agtige. Kan det nu passe?
http://ekstrabladet.dk/sport/haandbold/article1470718.ece
tilføjet af

Publikum er

da i absolut top. Det er dejligt, at man endelig stopper med at være klassens duks og at publikum lægger pres på Danmarks modstandere. Vi skal NATURLIGVIS ikke være usportslige og ikke bue under nationalsangene osv, men jeg tror, at det danske publikum godt kan opføre sig ordentligt.
Det er da så typisk dansk altid at være dydens og moralens vogter og altid gå forrest med det gode eksempel - er vi efterhånden ikke ved at være lidt kedelige altid at være så "flinke"?
Sport er underholdning og hvis man bliver begejstret og revet med er det da helt OK. Publikum i Herning har da en fest af rang som smitter helt ud gennem skærmen. Det er dejligt at se og opleve.
Hvis EHF synes, at tilstandene på Balkan er uacceptabelt burde de da gøre noget ved det og ikke brokke sig over at der er stemning og fest på lægterne. De norske tilskuere lever da også med i kampene - de der koklokker, som man hører fra start til slut. Det er da også dødirriterende hvis man ikke holder med Norge, men da også en del af oplevelsen!!!
God kamp i morgen - og resten af turneringen...[l]
tilføjet af

Gad vide.....

.... om vi godt må juble, når Danmark scorer ???????
tilføjet af

og selv spillet i mange år

men jeg synes ikke det der sker i Herning r i orden.
Det er naturligvis i orden at juble og klappe når ens hold scorer og vinder.
MEN hvor skal man bue og fløjte når modstanderne angriber? Jeg synes det er pinligt.
Det er IKKE god stemning, det er en pinlig stemning..det er som at se en flok religiøse fanatikere uden dannelse og værdier...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.