5tilføjet af

Snøft............! Mistede min elskede søster!

Det hele skete i en bilulykke, min højt elskede søster havde været til fest og drukket sig fuld.. hin og hendes venner og veninder skulle køre hjem fra festen og det blev min søster der skulle køre (de var alle fulde) og vejene var glatte, pludselig kom en lastbil og min søster kunne ikke nå at stoppe bilen, de kørte ind i lastbilen og døde alle sammen, undtaget ham i lastbilen men han blev hårdt kvæstet!
Et par dage efter ulykken kunne jeg ikke styrer mig selv jeg savnede min søster så meget og derfor ville jeg gøre selvmord.. jeg løb ud på vejen og blev kørt over af en bil jeg døde ikke men jeg blev hårdt kvæstet, jeg kom desværre til at sidde i kørestol resten af mit liv! min mor kørte mig til psykolog og jeg går stadig til psykolog. heldigvis har jeg nogle dejlige venner og veninder jeg altid kan snakke med hvis jeg bliver ked af det.
men jer der sidder og læser det her lov mig at i ALDRIG gør selvmord, det er det dummeste man kan gøre (jeg ved også godt det var dumt af mig at prøve på det, jeg fortryder det nu fordi jeg sidder i køre stol og er lammet fra hals til fødder..)
/<nuzz Christina.. :)
tilføjet af

svar

sikke en trist historie. Men heldigvis lyder det som om du har mod på livet, og lever udfra det.
God vind fremover
tilføjet af

?????

Det lyder meget rædsomt! Jeg føler med idg... og så synes jeg især det er godt klaret at du kan skrive på computer når du er lam fra hals til fødder!
tilføjet af

stor sorg

Kære Christina
Det er forfærdeligt for dig og jeg føler dybt med dig.
Mistede selv min søster og svoger i flyulykke for lidt over l år siden. Savner dem begge voldsomt. I lang tid efter ønskede jeg også at dø, men heldigvis læste jeg mig frem til at det er en helt naturlig reaktion, at man ønsker at være nær de døde (altså at dø sselv). Det blev min redning.
Deter så frygteligt når vores kære rives væk på brutal vis. Man kommer aldrig over det, men må lære at leve med det og ens liv bliver delt op i før og efter ulykken. For dig fik det alvorlige konsekvenser, og jeg håber inderligt at du nu får psykologisk hjælp.
Hold modet oppe på trods af alt.
Knus
Z
tilføjet af

Inget problem.

Man kan sagtens skrive på en computer selv om man er tetreplegiker (lammet fra halsen og ned). Har lagt på sygehuset til genoptræning med flere tetraplegiker, som fint benyttede sig af computere, via et specielt sugerør man kun støre computeren med.
tilføjet af

jeg tror ikke på dig..

sådan som du skriver det...det lyder...mærkeligt..er det rigtigt?? hvordan har du tastet dette indlæg?? ja..imens du sad på din kørestol, men er du ikke lammet fra hals til fødder?? Og havd me dhan eller hun som har kørte dig ned?? går også til psykolog??..mærkeligt noget..(??)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.