8tilføjet af

Smid dem ud!

Selvfølgelig er der danskere der begår røverier, vold og overfald. Men hvis vi laver statisik over det, vil man kunne se, at flertallet af disse kriminelle handlingerne er foretaget af 2. generations indvandrere!
Jeg mener, at disse bør smides ud af landet. Selvom de har dansk statsborgerskab, så burde det være muligt at fratage dem deres statsborgerskab.
De bør simpelthen få frataget alle deres ejendele (de skal sælges på auktion), og så senere flyves til det land, som deres forældrer kom fra, kun iført deres tøj, og senere nægtes al adgang til Danmark.
Og hvis forældrerne prøver at få ham tilbage (f.eks. tage tilbage, og smule ham ind i landet), skal det samme ske for dem også.
tilføjet af

Du skal smides ud !!!!

Min kære....Tilbage i 50erne smid Danmark faktisk danskere ud af landet...så skulle vi ik prøve det igen...´taber få dig et liv og prøv at gå lidt ud istedet.
tilføjet af

Søg dog hjælp!!

Hvad skal der ske med de danskere der begår vold og kriminalitet?
Skal vi inddrage Bornholm og oprette en straffelejr? Så kan vi jo fratage dem deres danske statsborgerskab og forvise dem for tid og evighed.
Du er sku da for sølle at høre på.
tilføjet af

nedladenhed

Som i dog er nedladne over for gæsten, Det er jo faktisk sådan at Andengenerationsindvandrene står for en temmelig stor del af den krimminalitet der bliver lavet i Danmark. F.eks massevoldtægt! det burde være sådan at gerningsmændende, og deres familier blev frataget deres Danske statsborgerskab, og derefter ud af landet, jeg tror det hjalp.
tilføjet af

Förslag

Danmark har stora möjligheter att ta emot flyktingar. Grönland är nästan tomt på innevånare så det finns nog plats för "nydanskar"
tilføjet af

enig

jeg vil bare give dig total ret, jeg ved vi ikke må være racister men...... der er sgu da nogen ting der er helt hen i skoven, det kan da ikke være rigtigt at man må opfører sig som man vil(tænker på voldtægt osv.) og jeg ved at der også er mange danskere der er fjolser men det er rigtigt hvor tit hører man ikke det er ny danskere der står bag tingene? jeg fatter ikke at de har så meget med respekt for familie og vi skal også have det for dem, men hvor er deres respekt for os? så total enig. og lige en ting mere lad dog være med at overfalde folk med trælse kommentarer fordi de har en mening det har vi alle og det er vel derfor vi skriver her ikke :-)
kh tøzen
tilføjet af

Sonja du er helt galt på den

Sonja det kan du sgu da ikke mene! og slet ikke nu hvor der igen lige er sket en massevoldtæg af en ung pige. gerningsmændene var som sædvanlig af udenlansk herkomst.Så derfor! Hjem med dem og deres familier omgående.
tilføjet af

zodo@sol.dk

vi /jeg tror ikke at vi ejer danmark???
tvertimod
jeg er fra tyrkiet er født i danmark har kun gået med dansker
tænker på dansk og føler mig dansk
derfor mener jeg at jeg som udlændinge skylder danmark alt
så jeg mældte mig frivillig til tjeneste i hæren
og aftjente min hvernepligt som dragon
jeg betaler min skat som jeg skal gør???
jeg er arbejdsgiver for nogle dansker (resturandt)
jeg overholder loven
og jeg er ikke til gene for nogen????
tænk på hvad der ville ske hvis alle udlændinge blev smidt ud af dk??? hvad ville der så ske???
det skal jeg fortælle dig
danmark ville gå ned i årligt indkomst til stats kassen
der ville blive brug for arbejds kraft i dk (igen)
kort og godt økonomien ville gå i stå
der ville blive brug for mange arbejds kraft inde for mange fag
tilføjet af

Hold op

Stop nu med alt det pladder Zodo vi gider sgu ikke høre på dig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.