11tilføjet af

"smed" stedfaderen ud

haii...
jeg er 16 år, men da jeg tog affære for min mors forlovede handlinger overfor mig var jeg bare 14. hun havde fundet ham til et judo stævne, hvor en af hans sønner deltog, min mor var der blot fordi vores nabo søn skulle dyste om guld i den bedste række. dengang skøjtede min mor, min storebror(han er 2 år ældre)og jeg meget og min bror og jeg mødte min mors nye kæreste og hans søn på skøjtebanen. han var rar og flink og havde altid en vits at fortælle. efter et års tid, hvor vi havde overnattet hos dem og de hos oz, besluttede de at flytte sammen. det blev sådan at de kom til vores by og flyttede ind i vores hus( vi boede ca 45 min fra hinanden) allerede inden sammenflytningen var jeg begyndt at blive træt af ham. han sagde sit job op for at komme til at bo sammen med os, men han fandt aldrig et nyt, han sad altid kun på en stol og den måtte vi abosolut ikk røre, heller ikke hans egen søn. i weekenderne måtte vi ikke spise morgenmad efter kl 10, han hjalp ikke til ude i haven eller inden for i huset. der var så meget han ikke gjorde. hans dagligdag kunen man beskrive meget nemt. han stod op kl 8, røg og drak kaffe til om aftenen hvor han satte sig ind i stuen for at se tv. han var aldrig med på fælles aktiviteter. hans ældste søn, som boede hos ham var 2 år mindre end mig, og jeg holdte meget af ham. min broder var på efterskole det første år de boede hos os og han var derfor ikke træt af min stedfar. ingen i min familie kunne lide ham. efterhånden begyndte jeg ikke at snakke til ham, heller ikk hvis han svarede. for egentlig kunne jeg ikke se hvad han gjorde sammen med os. en dag havde vi et så stort skænderri, hvor jeg sagde alt muligt til ham og om hvad han gjorde. jeg havde fået afvide af min far, at min mor begyndte at tage af de penge hun havde lagt til side til mig og min bror flyttede hjemmefra, fordi at han ikke kunne leve af de penge han fik fra kommunen. det gjorde det sidste "kick" og jeg sagde direktte til ham at han skulle tage sine ting og flytte+ mere. det gjorde han så, en dag da jeg kom hjem fra skole, uden nogen vidste det, var ale hans ting væk, selv ikke hans søn vidste det. sønnen kom sjældent i skole de sidste måneder der var tilbage af skoleåret, og det har jeg det egentlig dårligt med. vi vidste ikke hvor de boede det første halvstid. efter de var flyttet fandt jeg ud af at han skyldte min mor 6000, og vi sad hårdt i det i forvejen.
jeg har fået afvide at det var godt af mig, at gå så meget efter at komme af med ham, men jeg har det på en måde dårligt, for jeg tog kærligheden fra min mor, nu har hun fundet en ny, og han har både job og penge og er flink. hun fandt ham et halvt år efter og han flyttede ret hurtigt ind hos oz.
er det iorden at jeg selv tager affære overfor det og hvis nu den nye stedfar bliver såen, skal jeg så gå til "angreb" igen?
tilføjet af

Hey Milla-pigen

For det første skal du ikke have det dårligt over at du "smed" ham ud, for han havde på ingen måder fortjent at blive opvartet af jer.
Det med at du siger at han var din mors kærlighed kan jeg ikke helt få til at passe, og hvis du spørger din mor så har hun nok selv ønsket at smide ham ud, men har ikke vidst hvordan hun skulle gøre det.
Og til sidst vil jeg sige, jeg kan godt forstå at du er skeptisk over for din mors nye fyr, men jeg synes du skal tiden an og bare lade dem nyde det. Og hvis han så ender som den sidste fyr, så er det jo egentlig din mor som skal tage sig selv i nakken og smide ham ud
Jeg håber at han er bedre end den anden
Knus Cirkeline
tilføjet af

Stærk tøs

Du er bare helt rigtig.
Lige et spørgsmål, hvor mange af dine kærester har din mor smidt ud......?
Er det ikke dejligt at bestemme alt derhjemme også hvem mors kæreste(rig eller fattig) er....?
Tror du ikke snart du skulle flytte hjemmefra/på efterskole for du virker da meget moden og dominerende af din alder. Det ville være et dejlig chock for dig at komme ud blandt andre og blive mulet lidt.
Som du nok kan se ud fra det jeg skriver så prøver jeg at fortælle dig at din mor har et liv ved siden af dig og det skal du bare blande dig langt uden om, når du flytter hjemmefra så fortsætter din mors liv (det uden dig) heldigvis.
tilføjet af

du er for sej

jeg synes det er rigtig godt gået og ja ville selv ønske at Man ind imellem var så stærk.
tilføjet af

godt gået - sund reaktion :o)

hej din skønne "unge"
- hvor er det godt gået!
Du har sgu taget et ansvar som egl. var din mors. men det lader til at du faktisk er stærk og voksen nok til at det er gået fint for dig også!
Det er virkelig dejligt at se, at nogen kan være så godt inde i deres følelser og mærke hvad der er godt for dem. Og at du så turde reagere.
Der er krummer i dig - og omsorg. Det er en fin blanding du har. - og en anden gang? - ja. Men du kan måske lufte det for din mor, så du ikke står alene med det?
knus
tilføjet af

-endnu et sygt indlæg fra soulmate, hva...

- pigen tager vare på sig selv. Fedt.
Og du har vist ondt et vist sted over at en kvinde, endda en meget ung kvinde, kan sige fra.
Ved du hvad - det er en sund reaktion hun kom med.
... men måske du selv er blevet "mulet" så meget, at du nu er i gang med at trykke den af på andre, "sølle mate"?
tilføjet af

du vist på et side spor

det kan godt være min mor har et liv ved siden af, men havde hun ikk eud i fremtiden hvis hun blev sammen med ham, desuden ødelagde han mit liv af, og nu er jeg altså min mors og fras kød og blod, og dermed skal min mor også tænke på mig!!! mig og min fremtid. hvad ville den være hvis min mor allede dengang begyndte at bruge af de penge hun havde lagt til side? først ville bilen ryge og huset, ingen ferier eller dessert efter maden sommetider. hendes liv ville også blive surt, måske værere end mit.
kærligheden gør en blind, og hvis der skal hjælp til,så må dem der er stærke nok til det, gøre lidt ofr det. jeg "mistede" min mor, derved at jeg ikk kunne føre en samtale med både min mors kæreste og hende, han lavde regler som galdt for både min storebror, mig og hans søn, vi er da forskellige aldre! derved skal vi da ikk alle 3 være hjemme til kl 9 forid hans søn skal i seng der... og min mor kan (heldigvis) også nu godt se at det var godt at komme af med ham....
tilføjet af

det var til soulmate

det jeg skrev før var til soulmate
tilføjet af

Forkælede tøs

Du kræver de penge som din mor i sin godhed har tænk på måske at spare op til dig......selvmodsigende for du vil jo gerne tage vare på dit eget liv...så klar dig selv og lad din mor bruge sine penge som hun lyster, men det er måske netop problemmet at du ikke kan klare dig selv..... tænk at man har så ondt i røven fordi man skal være hjemme kl 21.00, den slags bestemmer du helt selv når du flytter hjemmefra så skynd dig kom ud af det galehus og husk at blokke din mor for lidt flere penge som du helt sikkert har fortjent.
tilføjet af

:-/

narj egentlig ikk, jeg for ikk noget af min mor... køber selv tøj og makeup og andre ting....! så vil ikk kalde mig forkælet... og narj, vil sku ikk flytte hjemmefra når den er min mor jeg vil "have"...
tilføjet af

Du er sød...

Du vil have din mor, men i dine andre indlæg søger du nogen at gå i bad med, det er vel ikke din mor vel...?
tilføjet af

øhh...nej

søger jo ikk min mor at gå i bad med:/ har da min kæreste at gå i bad med... men min mor socialt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.