7tilføjet af

SE og HØR-Ekstra Bladet

Om man er offentlig person eller ej så er der noget der hedder privatliv.Skal man finde sig i alt hvad disse smudsblade skriver, det mener jeg ikke.Hvad mener du /i ?
Hvis man skal holde smuds linien,var det så ikke ide at bringe saftige historier om se og hør og ekstra bladet ansatte når de går byen og er konen utro ?.Eller skaber sig åndsvagt uden i byen ?
tilføjet af

Boykot dem !

Specielt idag - der udkommer de vel med historien om Alexandra og Joachim !!
Støt prinseparret - køb ikke Billedbladet og Se og Hør !!
tilføjet af

Lad være med at købe skidtet

Det er vel i bund og grund det det handler om. Men der er åbenbart mange, som ikke kan leve uden at vide, hvem der laver hvad med hvem, og så længe der er købere til braset, ja så fortsætter det vel. Personligt følte jeg, at bunden var nået, da jeg på forsiden af et af bladende (kan ikke huske hvilket) så, at der stod noget om Dronning Margrethes tænder!!! Helt ærligt altså! Mht. til de ansattes privatliv - tja... hvem skulle fise rundt og lure dem af? Dem selv? - for jeg gider ikke.
Venlig hilsen
Pio
tilføjet af

Hvordan overlever de...

...men er det ikke utroligt at de kan overleve (specielt Se&Hør)
Der er jo ingen folk der køber det (siger alle jo), og så mange frisører er der altså heller ikke her i landet.
tilføjet af

Der er nok flere ...

... som desværre køber bladet end man tror - det handler vel om at folk ikke ved stå ved at de faktisk svælger i blade som Se og Hør !!!
tilføjet af

Se og Læs

De kendte bruges til at de mindre kendte kan få udleves deres drømme, fordomme agressioner m.m. Der er også noget barnligt nøglehuls kikkeri i det og det lever både de kendte og aviserne af. Jounalisterne på de to blade er sikkert kedelige og ligegyldige og det kan man tænke på når/hvis man læser deres artikler. Selvfølgelig kan man bare købe nogle seriøse aviser i stedet for, men så kan vi jo ikke deltage i sladderen folk imellem, men det behøves man jo heller ikke. For min skyld måtte man gerne lukke de to oven nævnte sprøjter. Jeg kunne nok læse sport resultaterne på B.T.s internetavis i stedet for.
Kongehuset er jo noget for sig selv - det står i grundloven, men når alt kommer til alt er det mennesker som gerne vil have lov til at være almindelige, og det skal de have lov til. Respekt for kongehuset og for almindelige mennesker. Kan pressen forene begge dele. Det er spørgsmålet ?
tilføjet af

Udbud & Efterspørgsel

Uanset om man er til den slags jounalistik eller ej, så er det nu engang udbud og efterspørgsel, som driver værket.
Og så længe de holder sig inden for lovens rammer, kan de ikke straffes. At man så kan finde dem uetiske er en anden sag. Men de har tilsyneladende deres berettigelse jf. deres markedsandele.
Og heldigvis er ytringsfriheden forholdsvis ubegrænset i vort lille kongerige, uden jeg dog nødvendigvis er tilhænger af mængden og alt indhold af det gossip disse blade bringer.
tilføjet af

politiske tøsedrenge

Politikere der lovgiver er BANGE for at komme på forsiden af ekstra bladet DERFOR griber de ikke ind overfor EKSTRABLADETS prostitutions-markedsføring.
Eneste sted i Danmark hvor man lokkes til at blive LUDER massageluder ESCORT LUDER er gennem ekstra bladet.
P.g.a. EKSTRA BLADET er der idag mange tusinde NYE unge 17-18 årige ludere / massage-ludere.
Ekstra Bladet var gået fallit hvis ikke de hver dag havde en indtægt på lidt over 1 million kroner i annonceindtægter på luder-annoncer/massageannoncer.
EKSTRA BLADET er alfons !
Dette er ulovligt.
Men politikere m.fl. er bange for ekstra bladet der er kold og parat til at smadre hvem som helst.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.