22tilføjet af

Søges: Mest forvirrede debatindlæg

He he, jeg har fulgt med på debatsiderne hér i et stykke tid og jeg må nok sige at der er mange forvirrede, selvmodsigende og kaotiske indlæg her i debatten, fyldt med mange stavefejl og repræsenterende holdninger der er så langt ude, at man må spørge sig selv om dén person der har skrevet dem, i det hele taget er i stand til at tænke klart.
For at få lidt sjov ud af det, vi jeg gerne høre dit bud på hvilket indlæg i sol-debatterne du synes der har været præget af mest sort snak. Helst en person der virkelig krampagtigt har forsøgt at komme med en pointe, men har gjort sit indlæg fuldstændigt forvrøvlet...
Måske kan vi så kåre en vinder bagefter? :)
tilføjet af

Ja, dit indlæg og person vinder

Du har ret - ligegyldige debattører.
Og her kommer du ind som en klar vinder.
Med en tilsyneladende komet-karriere på dette forum,
normeres du som klar vinder af intetsigende indlæg
tilføjet af

klart dig

du da for dum men du har vundet.
tilføjet af

IKKE ligegyldigt, faktisk..

hej anonym,
selvfølgelig er det her lidt for sjov, men samtidig er der også en alvor bag; Jeg er faktisk ret chokeret over hvor lavt niveauet er her og andre steder på internettet, hvor dårlige folk er til at argumentere, hvor uvidende de er om mange emner... jeg tror at der sidder mange ensomme mennesker rundt omkring og 'spammer' et debatforum som dette for at få lidt opmærksomhed (spammer i anførselstegn fordi man kan jo altid diskutere om et indlæg er nødvendigt eller om det er spam - som nu dette her, du siger jo f.eks. at det er ligegyldigt).
Det er sgu' sørgeligt at så mange mennesker lever i en virtuel pseudoverden.... man får mange ting af vide her om andre folk som man helst ikke ville vide :/
tilføjet af

dum? det skal du ikke regne med

okay laika-pige,
godt du ikke ved hvem jeg i virkeligheden er...
som nævnt i det andet svar er det chokerende hvor uvidende og udannet store dele af befolkningen er, det er det der er pointen i det jeg har skrevet... hvis du ikke kan gennemskue det, ja så er det faktisk DIG der er dum... hvis vi altså absolut skal være barnlige og beskylde hinanden for at være dumme (det er iøvrigt meget udbredt i dette forum, desværre)
tilføjet af

Øh..???

FÅ DIG ET LIV..!!
tilføjet af

Odd ball keder sig.

Laika-pigen har da ret!. Og må jeg tilføje, du er dobbeltmoralsk og selvmodsigende, hr. Odd ball.
Du mere end antyder, at dette forum nærmest er for idioter, og ikke desto mindre er du selv blevet tiltrukket af samme forums spindelvæv - dog uden selv at bidrage med noget.
Og så mener du tilmed, at folks stavefærdigheder absolut skal have en underholdningsværdi. Til gælde for hvem dog?
Det er bedre at turde skrive - med og uden stavefejl - end slet ikke at skrive. Når bare folk forstår, hvad der skal forstås, er stavningen ikke så vigtig - kun for dig.
tilføjet af

Dannelse...

er mange ting; bl.a. at opføre sig ordentligt og behandle ens medmennesker på en anstændig måde..dvs. at man IKKE nedgør andre og gør grin med deres evt. manglende evner til at udtrykke sig eller stave korrekt? Hvor i mellem linierne skal vi læse din såkaldte dannelse?
De, der tilsyneladende ikke kan "gennemskue" dine sindrige ord og opdage din sande pointe, er iflg. din mening dumme? Ja, men så er jeg også blandt de dumme, for den eneste pointe jeg kan se, du har, er ikke, som du hævder, at fremhæve det chokerende antal uvidende og udannede mennesker i befolkningen, men i stedet at fremhæve dig selv på andres bekostning? Hvilket du i øvrigt gør et ganske godt stykke arbejde med!
Du skriver desuden, at det er godt, Laika ikke ved, hvem du VIRKELIG er? Jaaa, det har vi jo også lidt svært ved at vide, når du holder dig anonym, ikk?
Hvor forvirrende og usammenhængende mange andres indlæg og kommentarer end måtte være, så tror jeg ærlig talt, jeg vil foretrække dem til enhver tid, for de er i det mindste ofte skrevet af folk med noget reelt på hjertet, hvilket er mere, end man kan sige om dit indlæg?
Men det er selvfølgelig bare min ubetydelige mening....?
Hilsen en af de uvidende
tilføjet af

sthv

Det er kun en dum person, der kan vurdere om en anden person er dum..
tilføjet af

Øvelse gør mester

Udvis lidt medmenneskelighed i stedet for dit mobberi.
Hvis nogen ikke staver helt korrekt, er det fordi de ikke har lært det...men de bliver ikke dygtigere af, at lade pennen ligge i skuffen..øvelse gør mester.
Du har sikkert også et par huller i din viden / kunne...
Vh.Piat
tilføjet af

Klap hesten, Odd ball

Ja, Odd Ball mangler sandelig indhold i sit liv.
Hvis det stod til Odd ball, måtte ingen skrive i SOL.dk, hvis ikke de kunne stave korrekt. I så fald ville der næppe være andre skribenter tilbage, end Odd Ball. Og hvad skulle han da gøre?. Han foretrækker jo at more sig over andres skriveaktiviteter. Selv tør han jo ikke skrive, af skræk for stavefejl.
Det er indholdet, og ikke grammatikken/stavekundskaberne der batter, hr Odd ball!.
tilføjet af

Slap off

ja sor så man barer lige dej, du da for mejet man, du komer og sir vi er dårlig ind dej mand, slap lig off for der er lissom liegyldit hvad ik os?
der ikke, rational med dig, og logiks struktyr lissom og når jag fåking stavar bædre end dig odd ball.
du tror du er saj men s¨å så man lige med tele tubby og vener i fjernsyn språger bedere dansg end dej.
tilføjet af

Faglæren Er er den mest morsomme

Denne Faglærer Er meget meget meget uheldig med sin ordformulering, efter at have fået oplyst Profil Faglæren Persons stilling. Benyttes Faglærer ord som alle studerende på videregående lære anstalter får Banket ind i hovedet med bøger fra første dag at 7" Søm at, du må ikke benytte i Nogle af dine Reporter, eller udtale
Vi, Vores, Jeg, Gøre, Gjort, m. m. da dette sprog bliver betragtede som Hvad børn har lavet i bukserne af Pyha m.m. benytter Faglæren selv alle Gloserne uden af opdage det.? :-)))
tilføjet af

Odd ball er suspenderet

Odd ball er nu kun nr to.
For du har nemlig selv indskrevet dig til nummer et, og er herefter ubetinget vinder.
Hvorfor, spørger du sikkert din psykolog.
Prøv at se under fri debat, indlæg nr 5 er skrevet af dig selv. Og se samtidig, at nul mennesker har set/besvaret det. Dette dokumenterer, at du er den fødte vinder i at tabe på SOL debatten.
tilføjet af

En rettelse/tilføjelse

NB, når jeg siger nr 5 indlæg, er det i hovedoverskriften under "fri debat", hvor du laver et indlæg der hedder "jeg er dum" om dig selv.
tilføjet af

hvad sagde testen?

på din IQ, var det under 40?
tilføjet af

ikke korrekt

160 har læst indslaget, men ikke svaret.
tilføjet af

Rettelse;

Jeg siger ikke at alle stavefejl absolut skal have en underholdningsværdi, men når man ser hvad folk skriver kan man ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet engang imellem.
Det er ikke så meget stavefejlene jeg er ude efter, det er mere folks manglende lyst/evne til at gå i dybden med et emne, jeg kritiserer. Hvis folk virkelig vil snakke om noget vigtigt, så sidder jeg ikke med en retskrivningsordbog og holder øje med om der er stavefejl i teksten....
Men du har faktisk ret i at jeg keder mig lidt, godt at sommerferien snart er forbi! :)
tilføjet af

Hmm..

Hej decibell,
Jeg synes ikke at jeg nedgør folk hvis jeg kritiserer dem for f.eks at skrive uklart/usammenhængende. Kvaliteten af en debat afhænger af hvor meget folk gør ud af deres indlæg, om de er præcise i deres kommentarer og har gjort sig umage med det de skriver. Ikke bare på om der er stavefejl, det er mindre væsentligt, men også på om de der deltager rent faktisk SØGER noget, som at udveksle holdninger, få ny inspiration ect. Det er nemlig forudsætningen for at man kan have debat der giver mening.
Hvis nogen nedgør andre mennesker i dén her sammenhæng, så er det vel faktisk de folk der skriver en masse sludder bare for at få tiden til at gå, uden at spekulere over hvilket helhedsindtryk det efterlader. Hvorfor diskutere med folk der ikke gider gøre ligeså meget ud af det som én selv?
Nu kan man jo diskutere hvor dybsindig en debat behøver at være for at man kan sige at den bliver taget seriøst nok af dem der deltager i den. Så derfor siger jeg ikke at folk i dette forum generelt er idioter. Der er bare for mange der har en ligegyldig indstilling til emner som jeg opfatter som meget vigtige...
MHT at fremhæve migselv, så tirrede det mig lidt at Laika kaldte mig for dum, derfor skrev jeg at det var godt at hun ikke vidste hvem jeg i virkeligheden er. Jeg bliver om ikke så længe en kendt person i DK, de fleste vil næppe anse mig for dum når de ser hvem jeg er. Men jeg nyder da at være anonym hér, ingen tvivl om det, det er jo helt uforpligtende...
Til sidst vil jeg sige, at det der har gjort at jeg trods alt har besøgt disse debatsider i et stykke tid, mest af alt er pga. de mange humoristiske kommentarer som folk fyrer af, det er virkeligt sjovt at læse nogen gange. Så pyt med at niveauet er lidt 'lavt' en gang imellem. :)
tilføjet af

Fuld misforståelse

Som du selv skriver, er det indholdet det kommer an på, og det er Odd Ball enig med dig i. HAN kritiserer også INDHOLDET, og ikke stavningen.
Og nej, man skal ikke være supergod til at stave for at skrive på sol.dk, men man skal kunne debatere, og ikke, som nogle folk desværre gør, optræde uciviliseret (ved brug af bande-ord, personlige tilsvininger, racistiske kommentarer m.m.) !!
Det er muligt Odd Ball morer sig, men man har vel lov til at bruge ens egen indgangsvinkel til tingene, fx ved hjælp af lidt provokation.
Som i eksemplet med Odd Ball kom der ikke mange indlæg før han blev kaldt dum... Bestemt usagligt!!
tilføjet af

Kvalitet i en debat?

Hej "Odd ball"
Nu er det yderst sjældent, at nogen kan bringe mit sind i kog alene med det, de skriver, og normalt ville jeg nok bare have valgt at ignore dig udover min første kommentar, fordi du i mine øjne ikke virker til at være andet end en provokatør, der prøver at sætte gang i debatten. Men nu åbnede du selv døren, da du forsvarede dine synspunkter, hvilket jo antyder, at du egentlig ikke er så ligeglad med, hvad andre mener om dig? Så dit svar fortjener vel en respons:
Du skriver selv: "Kvaliteten af en debat afhænger af hvor meget folk gør ud af deres indlæg, om de er præcise i deres kommentarer og har gjort sig umage med det de skriver". Alt det kan jeg sagtens følge dig i, men så undrer det mig noget, at du ikke lever op til dine egne ord og fremlagde et mere debatværdigt indlæg? Havde du skrevet det mere i retning af dit svar til mig, været mere omhyggelig med udformningen af og tonen i dit indlæg, ville det stadig have opfordret til debat - med den seriøsitet, du efter eget udsagn eftersøger!
Jeg er også nødt til at sætte spørgsmålstegn ved om det reelt var kvalitet, du søgte, da du valgte at skrive så provokerende og nedladende? Blev du inspireret af vores svar? Hvis ja, så siger det vist mere om dit kvalitetsniveau, end det gør om de mennesker, du rakkede ned med dine ord?
Samtidig påstår du, at det er de mennesker, der skriver sludder bare for at få tiden til at gå, der nedgør andre, fordi de ikke tænker over det helhedsindtryk, de efterlader? Hvilket indtryk efterlod du? Jaah, lad mig sige det på den måde, det er nok meget godt du er anonym, hvis du snart skal være kendt i DK, for det er vist de færreste, der - som Simon Spies - formår at vende negativ reklame til noget godt?
Du har tilsyneladende hjerne og ordet delvis i din magt, hvorfor f....! misbruger du det så? Uanset om du har ret eller ej i dine anskuelser om folks debatevner, hvad bringer du af guldkorn til denne verden ved at nedgøre andre sådan? Du nævner ordet kritik, men kritik bør da være konstruktiv, ikke destruktiv, hvis man vil have tingene til at ændre sig. Så hvad kom der reelt ud af din lille "joke", andet end at TIDEN gik???
Mange gange, "Odd ball", så kan man skrive nok så godt og korrekt, men det gør det ikke mere sammenhængende og meningsfuldt af den grund!!!
Mht. din videre karriere som "kendt", så husk lige på at det forpligter i modsætning til anonymiteten; andre gør nemlig ikke som du siger, men som du gør! Og hvad du siger/skriver, bliver ikke glemt så nemt, som her på siten. Så hvis din hensigt er at fremhæve de ting, du finder vigtige her i livet, mon ikke du så skulle finde en anden måde at "vise vejen"? Medmindre det selvfølgelig i virkeligheden var det "lave" niveau, du eftersøgte!
Mvh. D.
tilføjet af

IQ.

Nej de er enige med af Faglæren Er en Idiot, det fremgår også af individet Kreative Tankegang. Hvis det ikke bare hedder et indstink
tilføjet af

to be and not to be

Det er da en 100 pct. Prof. Person
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.