5tilføjet af

Stadig forelsket..

Jeg er stadig forelsket i ham.. Jeg mødte denne fyr for over et år siden. Første aften kyssede vi og derefter prøvede vi lidt af finde ud af noget. Han virkede som om han var meget forelsket i mig og skrev hele tiden. Jeg var ikke så interesseret i ham til at starte med, så var meget afvisende overfor ham. Tilsidst opgav han mig og jeg begyndte pludselig at få meget stærke følelser for ham. Jeg ville have sagt det til ham flere gange, men så dum som jeg er, gjorde jeg det aldrig.
Han virkede stadig som om han var forelsket i mig, men var selvfølgelig såret over at han var blevet afvist, så snakkede ikke meget med ham.
For et halvt år siden finder jeg så ud af at han har fået en kæreste, blev virkelig ked af det og virkelig sur på mig selv over ikke at have taget intiativ noget før🙁
Jeg troede jeg var kommet over ham, men er det ikke. Han er sikkert over mig nu, men får hele tiden en klump i maven, når jeg ser ham eller tænker på ham.
På fredag skal jeg til en fest, hvor jeg ved han vil være. Jeg har ikke set ham i tre måneder nu. Jeg ved bare at alle mine gamle følelser vil komme op igen og jeg vil være ked af det resten af ugen. Hvordan skal jeg tackle hele denne situation? Føler ikke jeg kan komme videre? Skal jeg snakke med ham?
tilføjet af

Bliv væk fra festen.

Bliv dog væk fra den fest,så enkelt er det.
tilføjet af

Klokkede godt i det

Desværre så har du virkelig ødelagt det, gad vide hvad der gik gennem dit hovedet da han var interesserede i dig og du var afvisende.
Tag ingen fejl dog, han er 100% sikker på du ikke vil have ham, det er det eneste han ved og han er sikkert også lidt, genert over at du kommer fordi du er jo "bedre" end ham i at du ikke ville have ham.
Sjovt hvor galt det kan gå når kommunikationen og evnen til at se tingene mere klart.
Aner ikke hvad du kan gøre, da man ikke kan ændre sine følelser. Og egentlig hvis du fortalte ham du var forelsket i ham vil han nok blive sur fordi du kom med det bagefter og han vil tro du var syg i hovedet fordi du ikke fortalte ham det og i stedet for var avisende.
Du kan ikke rigtig vinde her, lad den fest gå og tag til en anden fest eller bli hjemme og se en film. Din egen skyld, i kunne havde taget til fest sammen nu.
tilføjet af

Svar

Hej søde jeg forstå din situation.. jeg er selv i næsten den samme situation.. hvor jeg stadig er forelsked i en dreng fra 2 år siden. men har aldrig sagt det til ham... når jeg ser ham bliver jeg forelsked i ham igen og i gen men kan ikke være sammen med ham på grund af... etniskbagrund osv...
tilføjet af

Svar snakke

Hej søde jeg synes du skulle snakke emd ham og sige undskyld og selvfølgelig skulle du tage med til festen... så du kan sankke emd ham.. du bliver ked afd et hvis du ikke fået det sagt det er enorm vigtigt.
tilføjet af

nej du skal med til festen

Hej søde..
personligt ment synes jeg du skal tage chancen og tage med i festen og fortal ham du ikke kan leve uden ham din kærlighed og føleser kom tilsidst ok søde held og lykke.
f... alle det ikke ders problem hvad du skal det rager ikke de andre jeg synes du skulle snakke med ham.. og sige undskyld o.sv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.