4tilføjet af

Sådan ser jeg integrationen.

Danskerne vil leve på en bestemt måde, udlændinge vil det hele modsat. Udlændinge bliver for danske , de skal hjem og genopdrages. Hvad kalder man danske piger og kvinder.. Man vil godt være sammen med danske piger , men deres piger må ingenting. Mange udenlandske kvinder er på vores krise centre ( vold) - det er strafbart. Saria love vil man have i Danmark - ???? Alt skal terror sikres ??? De truer OS. De sender en masse penge hjem til deres fædreland ?? Der skulle kikkes lidt på det der bistandshjælp , det er vist for eftertraktet. Man lever i to lande. BT. skriver om en familie der får bistandshjælp , de ejer to huse i hjemlandet . Jeg må ikke engang eje en bil på bistandshjælp. Forretninger , svindel og humbuk. Kriminalitet er der for meget af. Religions frihed - tak for kaffe.
tilføjet af

For meget . . .

Nu synes jeg efterhånden, den integrations- og udlændingedebat er ved at køre af sporet! Er der da snart ikke tæsket nok rundt i det? Det bliver jo efterhånden ikke til andet en mudderkastning.
Jeg har fulgt med i alle de seneste debatter omkring integration og ny-danskere, eller hvad man nu vil kalde dem. Der har været ganske få, sobre og velgennemtænkte indlæg, man langt de fleste, både fra danskerne og udelændingene er bare en gang bavl!
Stop nu, og lad os få nogle gode saglige debatter, som er interessante, både at læse og kommentere.
En der er træt af al den fjendskhed - for den er der jo slet ikke blandt langt de fleste, både af danskere og udlændinge. Der er bare ingen, der gider beskæftige sig med alle de succeshistorier, der da gudskelov og findes blandt udlændinge, der er kommet hertil!
tilføjet af

succeshistorier

succeshistorierne er ikke problemet, men dem der foragter vores kultur og levemåde. Så hvis alle disse elementer blev smidt ud af landet, vil det løse ret meget....
Og drop al det pis med de er danskere>>> For hvis en kylling bliver født i en kostald, så er det jo ikke en ko<<<.
tilføjet af

What?

"For hvis en kylling bliver født i en kostald, så er det jo en ko"? Hvad i alverden er det for noget at skrive? Et menneske er et menneske uanset hvad. Når alt kommer til alt er det hamrende ligegyldigt om man er dansk, pakistansk, kineser, sort, hvid eller gul.....Helt ærligt.....!
tilføjet af

ih ja

gud hvor giver jeg dig ret
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.