6tilføjet af

så trist!

... ja sagen er den at jeg har de her hvide bukser, som jeg er utrolig glad for. Det der så er sket er at jeg har fået noget snavs/jord/skidt op ad benet og har ikke den ringeste anelse om hvordan fa'en jeg skal få det af? Prøvede først med sulfo og så vask, det tog det værste... nu har jeg så brugt klorid, og det tog også lidt, men der er stadig for meget på til at jeg kan bruge dem. Så mit spørgsmål er om der ikke er nogen der har et eller andet husmor-trick, som måske kan fjerne det?
(og hvis denne tråd eller debat, whatever you like to call it, er placeret forkert, så undskyld,, havde ingen ide om hvor jeg skulle placere den?)
tilføjet af

bare man

dog ikke havde større problemer end et par beskidte bukser! Hvorfor pokker går du også rundt i hvide bukser på det her tidspunkt,- er altså ikke særligt smart.
tilføjet af

For det første er det svært, når du ikke helt ved

hvad der er kommet på de bukser. Helt almindelig skidt kan det ikke være, hvis det ikke er forsvundet i vask medmindre selvfølgelig du har vasket dem på 30 grader, så det egentlig bare har sat sig fast.
Hvis du fortsat mener det er snavs/jord/skidt. Så knid dem i opvaskemiddel én gang til. Lad dem ligge i biotex to timer og vask dem så på 60 grader.
tilføjet af

Prøv

at gøre pletten fugtig, gnid opvaskemiddel på, læg bukserne i en plastikpose natten over og vask dem så almindeligt i vaskemaskinen.
Held og lykke
tilføjet af

Håndsæbe eller Sæbespåner

du skal gnide dem godt ind i en fed håndsæbe og bare gnide og gnide.
ALTSÅ KNOFEDT
du kan også prøve med sæbespæner.
Held og lykke med det🙂
tilføjet af

Håndrens

Prøv med håndrens (farveløs) Svafega. det er altid en sikker vinder jeg har 3 aktive børn der klatre i træer, spiller fodbold, reparere cykler, osv. håndrens tar oliepletter, græspletter, sod, rødvin, ketchup, og lignede.
Håndrens på pletten gnid det lidt ind, og så i maskinen og hokus pokus så er pletten væk.
Håndrens fås i Byggemarkeder og Maskinforetninger
tilføjet af

Hvad med at prøve soda

godt nytår🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.