2tilføjet af

Burde jeg have mistillid?

Hej Piger, Jeg håber virkelig at I vil tage lidt at jeres tid til at læse det her, og komme med gode råd, for jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Har aldrig følt mig så rastøs.
Jeg kom sammen med den her fyr, for ca 4 måneder siden. Lige fra starten har jeg bare haft en eller anden dårlig mavefornemmelse i mig. Jeg havde ikke rigtigt tidlig til ham, og troede han var en player, fordi jeg selv synes at han var over mit standard, og havde mange flotte pigeveninder, og mange likes på facebook og insta. Dette gjorde mig utryg, men jeg prøvede alligevel. I slutningen af vores forhold, begyndte han mere og mere at like billeder af piger på facebook og insta,og var hele tiden online på facebook, og jeg havde derfor en fornemmelse af at han gjorde noget bag min ryg.
Det gik så galt, at jeg sidste ende kiggede i hans beskeder, og opdagede at han skrev meget med en pige, med hjerter og kyssesmileyer, Men de blev ved med at kalde hinanden for besties osv, og derudover kaldt han en af hans bedste veninder for skat, hvilket han på et tidspunkt har sagt, at han ikke kalder andre end mig for det.
Den sidste uge vi var kærester, havde jeg så opdaget at han havde gjort sådan at det kun er ham, der kan se at han er i et forhold på facebook. Og der gik grænsen for mig, da jeg konfronteret ham med det, sagde han at han ikke vidste hvad jeg snakkede om, og benægtet det. Også slog vi op, han sagde at han ikke sagde flere følelser for mig længere.
Historien er desværre ikke slut endnu, tre uger senere skriver han at han savner mig og skal give ham en chance til. Ja jeg er desværre måske alt for godhjertet, og tog ham tilbage, selvom jeg egentlig var kommet over ham. Og nu går det egentlig fint, jeg kan mærke at han værdsætter mig mere, og bliver ved med at sige at han er glad for mig osv.
Men problemet at jeg stadige går rundt med den der dårlig mavefornemmelse, som om han stadige skjuler noget for mig. Og ja jeg ved godt at jeg er et dårlig menneske, men jeg blev nødt til at finde ud af om han skjulte noget for mig, og sagde til mig selv, at hvis der ikke var noget, ville jeg aldrig kigge i hans beskeder igen, og stole fuldt ud på ham. Jeg fandt så ud af han havde skrevet til en pige, at hun var ret lækker på hendes profilbilled, men det lød ret venskabeligt.(og det var mens jeg havde givet ham en chance til) Derudover var der også en besked fra en pige, som spurgte om han var alene og vågen, og en som spurgte om han ville med hjem fra byen. Alle sammen havde han telefon nr på.
Synes bare jeg har opdaget om mange ting, som ikke rigtigt passer med det han siger. Det virker lidt som om han hele tiden har brug for beskæftigelse fra piger, og ikke kan finde ud af afvise piger. Han har selv sagt at han ikke er en player, og han har kun været sammen en. Men med det jeg har opdaget, virker det bare som om han knalder fra højre og venstre, og derfor mangler ikke nogen af havde sex. Men så forstår jeg bare ikke hvorfor han gerne vil have mig tilbage.
Er jeg alt for gode hjertet og burde bare droppe ham, eller overreagere jeg, og bare skal smide mig ud i det, og stole 100% på ham?
Tusind tak til dem der gider at læse min historie og komme med gode råd. Har virkelig brug for det.
tilføjet af

Burde jeg have mistillid?

Velkommen til sol 🙂 ´
Hvis der kommer få svar, så skyldes det, at du ikke har opdelt det i afsnit. Så fat mod, og skriv det samme igen, bare opdelt i afsnit.
Jeg nåede at se, at du oprettede to tråde om det samme, under forskellige emner. Derfor har moderatorene naturligvis slettet det ene. Det er helt naturligt, og viser at moderator holder øje med debatten.
Ligeledes lægger du her ud med "hej piger", men jeg er altså en gift mand, der dog kan trække på fruens viden og følelser.
Først og fremmest, skal du lægge ideen om en "standard" fra dig. Vi lever i et samfund, der er blevet meget udseende-styret. Men du ved jo ganske udemærket, at du er meget mere end bare dit udseende. Udseende i vores moderne samfund, er jo ikke andet end penge. Du kan købe dig til det udseende du vil.
Det du skal vurdere ham på, er det han GØR, og ikke det han siger. Umiddelbart fristes jeg til at sige, at han er en player, men det er ud fra den beskrivelse du har givet.
Igen ud fra det du beskriver; Hvis han ville dig, og dig alene, så ville han slette en hver type af facebook-profil, som han måtte have. Det er jo ikke værer end at han kan smse med sine mandlige venner osv. Det er HAM der skal bevise noget over for DIG!
Du kan altid teste en fyr, ved at tale om at flytte sammen osv. Det behøver ikke være noget du reelt mener, men hans reaktion på dette, afslører normalt ret meget.
Held og lykke, og skriv igen hvis der er andet. Håber du bliver på sol-debat.
MVH
Megaprofilos
tilføjet af

Det var da et rart svar ;-)

😉 Og helt godt at læse, er ret enig kan du vel fornemme [!]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.