7tilføjet af

Så blev endnu et uskyldigt barn ....

..... slået af et familiemedlem,- denne gang med en hammer !
Hvornår går det op for vores politikere, at retssystemet, lige nøjagtig i denne kategori, SKAL ændres så straffen blir´højere, og at den voksne, som har forbrudt sig mod barnet,- ALDRIG mere får lov til at se/have med barnet/børn at gøre igen ?
Det er uskyldige små individer, som er fuldstændig forsvarsløse når en forælder el. andre, går løs på dem i vrede ........... nogle gange endda med døden til følge !
For f..... - hvor blir´ man dog ked af at læse/høre om den slags vold !
tilføjet af

Mishandling af børn

Jeg er normal et meget fredeligt menneske, der ikke mener at vold og krig løser noget som helst, men mishandling af børn, bringer noget meget voldsomt op i mig.
Jeg tror jeg kunne blive morder hvis der var nogen der lagde hånd på mine børn eller børnebørn (ja så gammel er jeg.) Mage til afstumpethed skal man lede længe efter - lad os udtænke en straf der er hård nok, også til den af forældrene der bare ser på. En straf der er barsk nok til at andre måske tænker sig om en ekstra gang inden de går amok. Og dog, der kan ikke være meget tankevirksomhed i udyr, der udsætter udskyldige væsner for grov vold.
tilføjet af

Piv piv

Hvor er det dog en latterlig diskussion, selvfølgelig er det da for galt at der er nogen der slår på børn, ja i det hele taget dem der gør andre mennesker fortræd..
Der er også nogle der kører for hurtigt på vejene, selvom de udemærket ved at det øger risikoen for uheld og dermed risikoen for at invalidere et andet menneske for ikke at tale om drab..
Det er nok værd at tage disse mennesker i betragtning også.. eller spritbilister.. ja jeg kunne jo blive ved
Stricker
tilføjet af

børne-hader

Du underkriver dig børnehader - det er gas,og det håber jeg inderligt det er. Magen til studpi person har jeg sjældent været ude for. Jeg ved godt at man har ytringsfrihed her i landet, men hvis du ikke har andet at bidrage med, vil jeg foreslå ,at du holder dine sindsyge meninger for dig selv.
tilføjet af

Hvis det er så latterligt ....

..... hvorfor deltager du så ?
tilføjet af

Må også indrømme ....

... at jeg sagtens selv kunne gribe til "metoder" jeg absolut ikke går ind for til daglig !
Andet kan vist ikke retfærdiggøre det i sådanne tilfælde. Synd at vores retssystem ikke er "skruet sammen" på en anden måde.
tilføjet af

hvorhenne?

Hvor har du læst eller hørt om det henne?
tilføjet af

I Ekstrabladet på nettet !

Der kan du læse den tragiske historie ...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.