8tilføjet af

Rygestop-net-venner, søges

Er der nogen der, lige som mig, er godt træt af at ryge, der har prøvet alverdens rygestop hjælpemidler, men stadig ryger.
Skal vi prøve at samle en gruppe, der over nettet kan give opbakning, rygehistorie(r), skælde ud, støtte o.s.v.. Alder, køn, kultur og sociale status er underordnet.
Send mig en mail med dit rigtige fornavn, så vil jeg koordinere i første omgang.
Kærlig hilsen Janne. js55@sol.dk
tilføjet af

Rygestop-net-venner

God ide ,bare svært at gøre det over nettet da jeg foreksempel ikke er på alle dage så vil der måske være en der skriver forgæves,og ikke får svar på et spørgsmål som har pint en hele dagen,og så går det måske galt.Det kan måske gøres på en sådan måde at den gruppe der bliver samlet kan udvæksle tlf. nr. hvis man har lyst tii det, så var det nemmere at sende sms eller ringe og snakke, og så senere følge op på nettet.
Hilsen Niller
tilføjet af

God ide

Udmærket ide, men som "niller" skriver kan det være svært at koordinere over nettet. Det kunne dog være interessant at prøve. Har sol ikke lige oprettet et forum der evt kunne bruges ?
tilføjet af

Rygestopvenner

Hej Polle
Du har helt ret. Nu foreslår jeg at du opretter det forum :-) , sender en mail til mig om hvordan vi andre kommer med, og så kører det.
De bedste hilsner Janne
tilføjet af

Rygestop forum

Check netdoktor.dk - der er et fantastisk godt forum for rygestoppere.
Selv har jeg været røgfri i snart 9 måneder, blandt andet med stor støtte fra det forum. En herlig flok dejligt positive mennesker der gladeligt deler ud af eget overskud, erfaringer og gode råd.
http://community.netdoktor.com/ccs/dk/smoking/index.jsp
tilføjet af

bare det hjælper

har flere gange prøvet at stoppe uden held så hvorfor ikke prøve på nettet
tilføjet af

Det ville være dejligt

Hej
Jeg har i de sidste 14 dage ihærdigt prøvet at stoppe med at ryge.
Det går skidegodt der hjemme, der ryger jeg kun 1 cigaret og det er ved 20 tiden, men på arbejdet er det altså det sværeste.
Men jeg må sige at jeg faktigst er meget stolt af mig selv, for jeg tror nok at jeg vil betegne mig selv som en ryger med stort R. Har røget siden jeg var 15 år, og kun haft et stop på 5 mdr. i alle de år. Jeg er 45 idag.
Jeg vil da blive glad hvis jeg kunne få nogle fif mht helt rygestop og jeg er da også villig til at hjælpe andre med mine råd.
tilføjet af

Henvendelse til hvem

Jeg vil gerne være med i den rygestop chat,men hvor skal jeg henvende mig.Jeg stoppede med at ryge for 1½ måned siden,og det går rigtig godt med det.Jeg tog det der hedder En Kold Tyrker.Jeg fik hovedpine,kvalme,hævede ben,af at ryge,og alt lugtede af røg i mit hjem.Det var bare ikke til at holde ud mere.Hele mit hjem er blevet malet,vasket af,ja.jeg er jo nærmest gået amork her,men det har gjort underværker.Jeg er nok gået over i den anden grøft nu,for jeg vil ikke have nogen ryger i mit hjem mere,og jeg har sat rygestop skilt på min hoveddør nu,så der er ikke noget at tage fejl af.-I kunne jo prøve at sende mig en mail om jeres rygestop,så på den måde kan man da komme igang med at udveksle erfaring.Hej fra mig.(Jeg er kvinde på 58 år)
abvejle@yahoo.dk
tilføjet af

storryger søges

Hej. Jeg er journalist på DR. Jeg søger en storryger, der ønsker hjælp til at holde op med at ryge og som ønsker at deltage i indslag på TV.
ctw@dr.dk eller 87397433
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.