3tilføjet af

royal skilsmisse

Et af problemerne med den royale skilsmisse er, at det kan gøre det endnu mere legitimt at blive skilt. Der er forsåvidt ikke noget i vejen med skilsmisse i sig selv, men det er omfanget der er et problem - over hvert tredie ægteskab går i opløsning, og det går temmelig tit ud over børnene.
På nuværende tidpunkt ved vi jo ikke noget om den konkrete årsag til den skilsmisse, men med det kendskab jeg efterhånden har til venner og bekendte der er blevet skilt, så synes jeg nok, at der kunne arbejdes lidt mere for ægteskabet, især af hensynet til børnene.
Jeg taler naturligvis ikke om ægteskaber, hvor man hader hinanden og gør hinanden ondt - her vil det tværtimod være en fordel for børnene med en skilsmisse. Jeg taler om ægteskaber, hvor den ene eller begge ikke føler, at ægteskabet fuldt indfrier deres ønsker og forventninger. Nej, men et ægteskab er jo ikke en dans på roser hele tiden - der kan være op-og nedture, måske stiller vi for høje krav til at alle vore behov skal tilfredsstilles 100 procent hele tiden i et ægteskab, og et kan ikke lade sig gøre....

Kim Sejr
tilføjet af

Helt enig

Det virker nogle gange lidt som om det er blevet for nemt at blive skilt. Nu kender vi ikke årsagen til prinseparrets forestående skilsmisse, men hvis det er fordi de "bare" er "vokset-fra-hinanden", så forstår jeg det altså heller ikke.
Man må gå ud fra, at der ligger et problem til grund, som de har arbejdet med i længere tid og har forsøgt at løse, da de vel ikke selv kan synes det er spændende, at gå sådan en offentlig skilsmisse igennem... Meeeen den lille knægt er jo kun to år, så er problemerne opstået siden da, eller var de der inden han blev født? Ikke fordi det overhovedet rager mig en papand.
Ind imellem kan jeg altså godt begynde at tro, at grunden til at min kæreste og jeg stadig er sammen efter ni år er at vi hverken er gift eller har børn til at komplicere vores forhold. Dermed ikke sagt, at jeg ikke gerne vil begge dele engang, men man tør sgu snart ikke med alle de skilsmisser :o)
Nå, nu tror jeg snart ikke jeg gider kommentere den skilsmisse mere, man kan jo ikke lave om på det alligevel. Jeg er nu ked af det på deres vegne, og blev mildest talt noget overrasket, da jeg overhovedet ikke havde hørt at der skulle være problemer i deres ægteskab (kald mig bare uoplyst, men jeg knokler med mit speciale, så jeg opfatter ikke så meget omkring mig for tiden!).
Det glæder mig at de kan få lov at blive skilt lige som alle andre, hvis de virkelig er nået til et punkt, hvor de ikke kan se en løsning på deres problemer eller hvis synet af den anden væmmer den ene - så er det vist bedst for alle parter.
Vh
hot-lava
tilføjet af

Hvor er det langt ude.

Fuck mann...De er sku da almindelige mennesker lige som alle os andre. Forskellen er blot en såkaldt status som prinsesse og prins. Uhh...Hvor vildt. De har sku da lov til at skille sig. I gamle dage skilte man sig ikke fordi det gjorde "man" bare ikke. Nu vil man leve sit liv fuldt ud hele tiden, og hvis man ikke er lykkelig hos partneren mere så lader man sig skille. Og fatter ikke at så mange har noget imod det. Det er da godt at vi lever vores liv efter lykke og ikke efter principper.
Noget helt andet er det at blive gift også fuldstændig latterligt, for kærlighed varer ikke evigt - det ved vi alle. Men tilbage til den kongelige skilsmisse.
Mener at det er fuldstændig latterligt at folk bliver sårede over det og der er så meget snak om det. Lad dem skille sig og så er det det.
tilføjet af

Hm lige en tanke

Ej jeg syntes simpelthen det er for dårligt at ingen i øjeblikket kan være i et ægteskab, uden de lige pludselig beslutter sig for at skilles! Jeg går meget ind for ægteskab, og ønsker os selv at blive gift på et tidspunkt, så derfor sårer det mig virkelig os at Alexandre og Joakim skal skilles, også fordi de også er med til at reprænstere Danmark! Og efterhånden kunne det jo være folk begynder at se Danmark som et land hvor alle bliver skilt! Der reklameres nemlig også meget med Joakim og Alexandres skilsmisse i udlandet! Så det håber jeg absolut ikke kommer til at ske, men samtidig, hvis de ikke kan holde ud at leve sammen mere, og fremstå som et ægtepar, så mener jeg også at de skal have lov til at lade sig skille, der kommer aldrig noget godt ud af at bare være sammen for at glæde andre! Det gør bare det hele værre!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.