4tilføjet af

Gode idéer...?

Vi skal fra 1. december i min klasse være nisser for hindanden, så jeg ville lige høre om der er en der skulle ligge inde med en rigtig sjov, eller drilskt ting man kan gøre for sin nisse.
Det skal lige siges at jeg går i 9. kl., så det skal jo ikke være for "barnligt."
Jeg har selv tænkt lidt på f.eks. noget med en sjov indpaknind af et eller andet, og måske også noget sjovt indeni.
Der er sikkert mange der kender en god måde at drille hindanden på en god måde på, også selvom det er på arbejdet du har lavet det, bare kom med idéer, jeg skal nok selv sortere i dem...
Jeg håber at der er nogle gode drillenisser imellem en af jer derude.
Jeg er åben over for alle idéer.
tilføjet af

Lidt ideér

Frugtfarve kan bruges til mange sjove ting, og er fuldstændigt harmløst.
F.eks. så ved jeg at drillenissen her i huset har tænkt sig at bage blå småkager i år, den farve har jeg nemlig set i supermarkedet.
Sidste år var mælken på forundelig vis helt grøn om morgenen, og en anden dag havde børnene Cornflakes i støvler og vanter, det knaste så sjovt da de tog støvlerne på ;)
Man kan også i et frikvarter vende alle bordene på hovedet, eller gemme/bytte rundt på alle penalhus.
tilføjet af

How forresten!

så er mandel essens meget bittert hvis man kommer en del i, så det burde kunne bruges til det du har tænkt på.
tilføjet af

ballon sjov

i år skal vi være nisser for hindanden i 7. klasse så jeg har nogle ideer ! hvad med at puste en ballon op og så putte en karamel eller noget lignende indeni. tape den fast på vedkommenes bord med en nål ved siden af. gør det et par gange og put så glimmer i ballonen!!! PUFF!!
tilføjet af

HØHØ

sMADDER GOD IDE MED BALLONEN.. jEG ER SELV DRILLENISSE, OG JEG HARFYLDT HAVERGRYN I LOMMER OG HANSKER PÅ MIT OFFER. jEG HAR LAVET EN BLANDING AF OPVASKEMIDDEL OG HAVERGRYN OG PUTTEDE DET I HENDES LYSERØDE TRASKO.. (AF GUMMI). Så har jeg skrevet et opslag om at hun gerne vil hjælp alle de fortravlede familier med at være julemand den 25 dec!!! Og jeg har givet hende 2 søde julenisser med lidt slik og send hende 5 røde roser på arbejdet en dag jeg var syg..
Imorgen vil jeg drille hende lidt igen.. Høhøhøhøhø..
God jul til alle jer fra Drillenissen i Uldum..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.