4tilføjet af

respons

Jeg synes det er træls, at man fra nogle debattører ikke får respons igen på et indlæg. Som feks, da en skrev: "godt jeg ikke er deres barn" vi var flere der opfordrede stinchen til at gå til kommunen og melde børnesvigt, men der er ikke kommet respons fra stinchen....så jeg kan ikke forstå hvorfor folk så beder om råd og så ikke svarer tilbage igen...
Ligeledes med rumpesko, der ville tage til lægen og bede om hjælp til sin pædofile tendenser og her hører man heller ikke mere fra....øv øv, jeg er jo nysgerrig på at høre nyt..
Er det kun mig, der har det sådan......?
tilføjet af

Nysgerrighed er menneskeligt

og især når det er af alment art ;-)
tilføjet af

enig

Jeg er helt enig med dig. Når der er brugt tid på at skrive et indlæg, nogle med mange følelser, overvejelser, bekrymninger, et råb om hjælp etc. og andre som vælger at sætte sig ind i den pågælgende problematik ..... ja så er det da tarvelig ikke lige at vende tilbage med et par linjer.
enig i dit øv øvøvøv og atter øv
........... hermed en opfordring til lige at skrive om .... hvordan det gik
tilføjet af

ja, men der er mere

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=21&conference=247&posting=945073
endnu et eksempel.. på forlad tråd...denne af den berømte Fedebritt
det er lidt ærgeligt.. :-)
tilføjet af

Lad mig følge din opfordring..

..søgte lige på mit brugernavn, fandt dette og kan da godt se din pointe.
Men sådan generelt tror jeg mange har det med at glemme tingene efterhånden som de enten bliver behandlet eller andre ting kommer i vejen..
og jeg vil da lige følge din opfordring, så. Jeg skal nok lige opdatere min gamle tråd, men sommetider synes jeg bare at folk ikke læser debatter der er ældre end 3 dage. Man tager bare første side..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.