3tilføjet af

Reparation af Harman/Kardon reciever

Hej
Min elskede Harman/Kardon hk-330i er gået død. Den gamle sagde stop midt i en fest. Nu er det kun display lysene som virker. Hvad mon der kan være galt?
Det er forfærdeligt og den skal repareres snarest:
Jeg har forhørt mig hos div. Københavnske Hi-Fi forhandlere & reparatører, men har i hvert tilfælde fundet prisen for gennemgang og evt. reparation alt for høj. Kan det virkelig passe at man, som fattig studerende, skal betale 1500,- for overhovedet at få afklaring om ”fortidslevnet” kan komme til at spille musik igen….
Mit spørgsmål til jer : Giver det mening at få den repareret og i så fald hvor (i kbh) eller er jeg bedst tjent med at skille mig af med den elskede reciever?
tilføjet af

KBH..

er lidt langt væk for en jyde som jeg, men mon ikke du kan finde en eller anden elektronik interesseret i din omgangskreds, som kan se på den?
Jeg ved ikke hvordan markedet for "autoriseret" reparation ser ud på sjælland, men der må da findes en af de små baggårdsbutikker som kan gøre det billigere.
tilføjet af

Ja måske

Ja måske har du ret - Men jeg må indrømme atj eg har svært ved at finde de rigtige steder.....Er der nogen der kan komme med prisbevidste forslag?
tilføjet af

ang din harman kardon

hvis jeg var dig... og hvis du synes det er for dyrt at få den lavet... så prøv selv... når du piller toppen af kabinettet af den. eller låget om du vil..så skal der sidde nogen sikringer nede i den.. husk af pille strømmen fra inden du går igang hvis du selv har mod på det. hvis den lige tråd i sikringen er brændt over så skifter du den.. husk at se hvor mange ampere din sikring er på inden du køber en ny. er tråden ikke brændt over i sikringen er det nok din udgangs transister som er brændt af og kan oftes ikke betale sig at få lavet da det vil være alt for dyrt... hvis du har mulighed for at tage til frederiksværk så ligger der en forhandler som sikkert kan lave den. de kigger på den og kontakter dig så og giver så en pris på hvor meget det vil koste og få den lavet. de tager ikke penger for at finde fejlen kun for at lave den. butikken ligger i åsebro ikk så langt fra hanehoved station... ved bare ikke om den stadigvæk er der mere.. men prøv selv at undersøge det eller google butikken på nettet.. de er billige at få lavet ting hos
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.