19tilføjet af

REN HUD PILLER VIRKER IKKE!

Hej piger
jeg fik anbefalet ren hud pillerne og jeg har aldrig haft så dårlig hud... stoppede efter 3 uger og nu har jeg ikke taget dem en uge og min hud er så meget forbedret... tager stadig diane mite og håber de vil hjælpe mig. Fik også ond i maven og opkast af ren hud pillerne. det kan være de virker på nogen men på mig havde de den modsatte effekt...
signe
tilføjet af

Ren Hud kapsler

Hejsa,
Ren Hud virker. Jeg har brugt dem gennem de sidste 3 år med mellemrum. Man får ganske rigtigt en opblomstring af bumserne de første par uger til en måned, fordi de virker indefra!! Alle bakterierne skal lige ud af kroppen først. Man skal bare blive ved med at ta´ pillerne , så skal du bare se resultater.
Vh.
Therese
tilføjet af

Ren Hud - Alfa&Omega creme

Jeg glemte lige at fortælle hvor vigtigt det er, at man renser sin hud udefra samtidig så bakterierne ikke smitter huden. Så skal man huske at bruge en go´creme bagefter. Jeg bruger Ren Hud ansigtssæbe, og den nye Alfa&Omega creme bagefter. Den indeholder vildt meget ægte A vitamin (Retinol), som er med til at reparere huden.
Vh.
Therese
tilføjet af

Ren Hud Piller

Hej Signe
jeg har taget ren hud pillerne i ca. 70 dage nu, og min hud har aldrig været så flot,så hvis det ikke skulle være der der virker, så ved jeg ikke lige hvad det er.men det kan jo være, at de virker forskelligt, fra person til person. :)
tilføjet af

Ren Hud kapslerne

Jeg har taget Ren Hud kapslerne i ca. 2 uger, men synes ingen ændring jeg kan se.. Der har hverken været "opblomstring" med flere bumser, eller renere hud..
Er det stadig for tidligt, til at kunne se noget som helst?
Er også på P-pillen "Minulet".. Den har heller ikke rigtigt hjulpet min hud, selvom jeg nu har taget dem i 2 måneder nu..
Nogen der kan give mig nogle svar, eller nogle gode råd? Jeg har også lidt uren hud på ryggen - derfor er det bedst med noget pille-agtigt-kur..
tilføjet af

Re Hud

Nu har jeg taget pillerne i 3 dage og ved godt det ik er længe, men jeg kan ALLEREDE se en forandring... min hud er blevet helt ren på mine kinder og meget glat... Glæder mig til at se om 3-4 uger.🙂
tilføjet af

piller ?

Hey, hvad er det for nogle piller i tager? 🙂
tilføjet af

Ren hud

Norpha renhud piller. En biorensende pille, der kun gør ens urene hud endnu værre de første par måneder. Alle bakterierne bliver bare skudt ud, men man skal bare holde modet oppe selvom det kan være svært!
tilføjet af

Hvor længe

Hvor længe skal man tage pillerne. Troede man kune skulle tage de 100 kapsler?
tilføjet af

Spørgsmål

1) I siger at ren hud kapslerne forværre huden i den første månedes tid, men hvor meget forværre de dem?
Jeg har selv uren hud, og overvejer at købe ren hud kapslerne, men er det sådan at man bare blomstre op, så det ligner acne, eller kommer der bare lidt mere end normalt? . - jeg har ikke acne, men jeg har slet ikke ren hud heller.
2) Hvis man nu stadig renser sin hud mens man spiser ren hud kapslerne, holder det så stadig den urene hud, som vil komme i starten når man spiser ren hud kapslerne, nede?

Håber i har tid til at svare😃!!
tilføjet af

Svar

1) De forværrer meget i starten, kommer an på hvor meget tagl du har produceret som sidder og venter på at komme ud af din hud. Så det kan variere - men vær obs på det.
Grunden til at det bluffer såda op i ansigtet når man bruger pillerne, er fordi at du gerne vil have ren hud, og når du vil have det blir huden nød til at komme ud med alt det den allerede har "produceret" og det som er på vej, så du kan få en ren hud år du er færdig med at bruge pillerne. - så på længere sigt får du en helt ren hud.
2) Ja, det vil holde det nede - ligesom at du renser nu, så holder du din hud ren og definiceret, så gør det altså det på samme måde som når du køber pillerne.
tilføjet af

tak

okay tusinde tak :D
tilføjet af

REN HUD kapsler?

hej, jeg har nu taget REN HUDkapslerne i lidt over 2 måneder, og det har altså ikke haft den store effekt. jeg ved ikke om jeg skal blive ved med at tage pillerne, eller om det bare er spild af tid?
jeg går også til akupunktur(har været til det 3 gange), fordi det kan hjælpe med at få de hormoner der er i ubalance i balance igen, men jeg har ikke rigtig set nogle resultater endnu. Min mor siger at jeg bare skal være tålmodig, men det er altså svært når jeg har døjet med uren i ca. 2 år nu, og der kun er en foruden mig i min klasse der har uren hud.
udover jeg tager REN HUD kapsler og går til akupunktur, tager jeg også B-vitamin og Zink som kosttilskud. det har jeg taget i ca. en måned nu, men jeg har også fået at vide at der nok skulle gå 2-3 måneder før man skulle kunne se en ændring, så det venter jeg spændt på.
Egentligt var mit spørsmål bare om REN HUD kapslerne burde have virket nu, eller om jeg skal blive ved med at tage dem?
hilsen destiny med uren hud
tilføjet af

modsiger du ikke dig selv der?

du skriver at da du stoppede med at tage den gik der en uge og så fik din hud det meget bedre. Når man tænker på at det tager en måned for pillerne at tage effekt, så svarer det til at din hud fik det meget bedre (som du selv skriver) præcis på det tidspunkt hvor pillerne begyndte at virke..
tilføjet af

Opblomstring af bumser??

Hejsa..
Jeg synes det lyder vildt godt med de her piller fordi jeg også selv lider af bumser! Men jeg vil lige sikre mig at jeg har forstået det rigtigt inden jeg bare begynder på kuren.
Blomstre man meget op❓Og hvor lang tid går der ca. til det er overstået? Er der nogle der har prøvet det i en længere periode og måske ved om der er nogle bivirkninger?
Håber på svar, da det lyder rigtig godt !
Hilsen
Cille
tilføjet af

Og dog...

Hvis du snakker med din hudlæge om det først vil hun fortælle dig at der er næsten 100% sandsynlighed for at dine urenheder forværres da det er en kur der renser inde fra. Det vil sige at den automatisk provokerer alle urenheder du har ( som ikke er tydelige ) og gør dem til tydelige røde bumser. Det er ganske normalt og er en del af processen. En anden ting du nok bør vide er at du vil opleve ekstrem tør hud rundt om næsen og læberne. Jeg har selv været på denne kur (Du SKAL få piller hos din hudlæge) og efter 2½ måned var det allerede langt bedre. Så for mig har det virket fint, og det du har oplevet er en normal del af processen.
tilføjet af

Hej Signe

Er du sikker på, om du ikke har allergi for noget af indholdet?
Det indeholder jo blomsterpollen, B-gærflager og agerpadderokke..
tilføjet af

Virker helt sikkert!!

Hej.
Jeg har taget pillerne i 2 uger nu, den første uge fik jeg vildt mange bumser, men det er fordi at alt hvad der ligger i huden kommer ud. jeg har dag for dag fået pænere hud og udviklingen fortsætter! Glæder mig til om en måned. Jeg døjer dog med sviene øjne, tror jeg er allergisk over for det blomsterpollen der er i, men hvis det er det der skal til, så må jeg bide i det sure æble.
Jeg er begyndt at tage pillerne lige inden jeg går i seng i stedet, så det værste svien er væk når jeg vågner..
Men alt i alt kan jeg varmt anbefale kapslerne. Du får en helt jævn og ensartet hud. 🙂
tilføjet af

Ren Hud kapsler

Er det rigtigt at man ikke må drikke alkohol når man tager disse piller?
Hilsen Laura :)
tilføjet af

Det tager tid, før pillerne virker

og hvis de giver dårlig mave, går du bare ned i halv styrke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.