5tilføjet af

De der tynde dekorative karameldimser

som er flade og tynde mønstrede og stikker op af flotte isanretninger på nogle restaurenter, tynde og sprøde, men hvordan laves de ?
tilføjet af

karamelpynt

du smelter 5 - 6 skefulde alm. sukker eller rørsukker meget langsomt (trin 4) på en stegepande,
når det er brunt og flydende hælder du det ud i et meget tyndt lag på bagepapir. Når det er koldt kan du knække det i de ønskede størrelser og bruge som pynt. Det er absolut den næmmeste opskrift, der findes også nogle, med fløde, vanille osv.
tilføjet af

hovsa

der skulle stå nemmeste - det gik lidt stærkt
tilføjet af

tak for det men...

tusind tak, det skulle så få den der blondefacon med huller i som er så dekorativ ?
tilføjet af

Sådan her:

tilføjet af

Mange mange tak

Der var lige præcis det jeg ledte efter, større projekt men mankan vel lave så det kan holde sig i en kagedåse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.