4tilføjet af

Rejseforsikring sender konstant regninger.

Jeg har tegnet en Rejseforsikring for 1 år,gældende fra Januar 2008 på beløb 675,00kr.Jeg er fuld ud dækket ind med alt hvad det indebærer.Fra 1 Jauar har jeg modtaget ikke mindre en 8 girokort lydende på 154,00kr for en Rejseforsikring.Jeg har gjort dem opmærksom på,at jeg har tegnet en Forsikring og det er mere end rigeligt.Jo,nu skulle de nok få mig slettet for de beløb kr 154,00 kr,men alligevel modtager jeg stadigvæk girokort med pålydende ord.:Vi kan se i vores system at du ikke har betalt din Rejseforsikring,derfor dette girokort.:Nu river jeg disse girokort istykker fremover,og gider ikke mere spilde min tid på at ringe /maile til dem om at stoppe dette cirkus.
Det er Europæisk Rejseforsikring jeg har.Jeg rejser et par gange åm året til syden,derfor tegnende jeg denne dyre Rejseforsikring til kr 675,00 kr.Ok,hvis de vil spille deres tid på at sende den slags ud,så lad dem endelig gøre det.😮
tilføjet af

Omvendt ...

Jeg var en uge i Las Vegas hvor jeg akut skulle være sikker på forsikringen.. Brugte Europæiske uden at ringe rundt til andre.
Lidt dyrt (lige under 300,- for dén uge), men det var ordnet på 10 min. m. betaling og så videre.
Har aldrig hørt mere. (heldigvis) 🙂
Tag og skriv til dem i stedet for al det telefoniske. Der går så hurtigt misforståelser i den og så er det rart at have hele forløbet på skrift...
God weekend fra ikke-rejseforsikret anonym 🙂
tilføjet af

Ikke dyrt

Min hustru er fra USA, og vi rejser forholdsvis ofte derover.
300 Kr (forsikring) for en uge, er ikke dyrt når man tager i betragtning hvad forsikringen dækker. Hvis det er en ok forsikring, så har du jo gratis hjemtransport med medfølgende ægtefælle eller lign. Plus at du er sikker på behandling på et godt hospital derovre.
Det er lidt som at købe en brandslukker til 1500 kr og så synes at det er dyrt når der, efter nogle år stadig, ikke er gået ild i dit hus 😉
For nu lige at komme diverse kommentarer i forkøbet, så er du jo sikret behandling under alle omstændigheder. Den skrøne med at hospitalerne ikke behandler med mindre du er forsikret er ikke sand. Hospitaler SKAL modtage dig, men kan vælge at sende dig videre til et "kommune" hospital hvor staten dækker dine omkostninger.
Hvad angår det med at få girokort, så er jeg enig med dig. Skriv til dem, gør opmærksom på at dette er dit sidste brev og at du i fremtiden vil rive girokortene i stykker (og gem lige en kopi af brevet) og flå så girokortene i stykker med et stort smil på læben.
tilføjet af

Det ville jeg ikke gøre

Hvis jeg var dig ville jeg ikke bare smide girokortene ud.
Du må gå højere op i systemet, for at få det stoppet, og være helt sikker på at din forsikring dækker når du rejser udenlands.
Hvis du skulle komme ud for uheld eller sygdom og du ikke har alt i orden med Europæiske, og for den sags skyld også andre forsikrings selvskaber, kan du risikere at komme til at hænge på regningen selv.
Jeg fårstår godt at du er træt af alle de girokort du har modtaget, men få orden på det.
God weekend🙂
tilføjet af

Enig men

du får et girokort i hånden på hospitalet. Har du ingen forsikring må du betale selv ellers sender du jo bare regningen videre til dit forsikringsselskab.
Kan sige dette da jeg selv har oplevet det.
Regningen lød på det samme som 1/2 års forsikring var. Så det gik lige op.
Kan fortælle at jeg kom på skadestuen efter et biluheld hvor en spritbillist kørte ind i os. Heldigvis skete der ingenting (andet end chokket), men det viser bare hvor dyrt det er at være på hospitalet derovre. Det meste af tiden på skadestuen var ventetid - undersøgelsen var måske 1/2 time. Det viser lidt om priserne.....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.