9tilføjet af

Register på nettet for snyder...

Med eks. det snyd der er med kød og andre ting, hvor firmaer står bag bevist snyd
synes vi er noget der til at der skal oprettes en sider men eks. fmibøhm = firma man ikke bør handle med.
Hvad mener du❓og hvad navne vil du forslå❓
har med vilje valgte et ubrugeligt navne så der er plads til bedre :0)

Update
tilføjet af

Hakkelse

😃
Det skal jo være et navn Google prioriterer.
tilføjet af

Pis

Det er sgu da noget der sker, ville du bryde dig om at hvis du ikke gjorde dit arbejde godt nok, at du så blev hængt ud på nættet, vrøvl lad myndighederne tage sig af det, og pas du dit eget lille rødbedebed.
Hilsen Lars
tilføjet af

Det er en ommer

Du har total misforstået det så lige over til dig....
tilføjet af

Ikke forbrugerens ansvar.

Jeg mener ikke der er brug for flere registere som forbrugeren skal checke før de handler.
De butikker der laver disse ting skal bare lukkes og personerne der står bag, skal forbydes at arbejde i branchen i fremtiden.
På den måde kommer vi hurtigt svineriet til livs.
tilføjet af

Mener man forsætte i sammen spor så...

Det er som at lade Reven vogte Høns
synes vi skal prøve noget nyt
Update
tilføjet af

Hvem søren er

Reven? - mener du røven.... eller?
tilføjet af

Underligt.

Det undrer mig, at SuperBest er så meget i vinden over så lang tid.
At de ikke har set skriften på væggen og - i hvert fald i en periode - har indskærpet for alt folket at nu skal de arbejde efter reglerne 😮
Men det siger vel noget om, hvad det er, der er problemet her.
De har fyret slagtermestre - og alligevel er der intet der er blevet anderledes.
Det ligner en "kultur" i hele branchen - supermarkeders slagterafdelinger - uanset om det lige er SuperBest eller DagligBrugsen eller hvem det nu lige er, der er blevet taget med fingrene i klejnefadet (det er jo snart jul 😉).
Jeg tror, du har ret i, at hvis der skal ændres noget, skal BUTIKKEN have lukket sin fødevare-del. Det nytter ikke at gå efter personerne, for de bliver bare kynisk skiftet ud som vi andre skifter underbukser.
Ingen skal bilde mig ind, at fedtprocent i noget "nominelt" 5 - 8 % hakket oksekød ændres til 37 % ved en "rest" fedt i hakkemaskinen - der er klart tale om en bevidst handling. Og hakket lam der smager som almindelige svinedeller, det er heller ikke bare en "rest", det er også bevidst "fortynding" (= svindel).
[l][s][s][l]
tilføjet af

hmmm

Reven
tilføjet af

Helt

Enig med dig
Update
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.