1tilføjet af

Regeringenspolitik

Det er jo ikke nogen hemmelighed at regeringen prøver på alle mulig måder at udskyde valget så lang tid så muligt.
Nu er det forsendt at vinde valget for regeringen.
Da flere minister i regeringen heriblandt Justitsminister Lars Barfoed, Skatteminister Peter Christiansen, tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen samt Statsminister Lars Løkke Rasmussen har den holdning at det er lovligt at stjæle andre folks ting, beholde pengene ned i egen lommer og begå bedrageri imod staten og mod en person hvor politiet har stjålet personens ejendele hvor flere politifolk har godkendt dette også politiklagenævnet.
Rigsadvokaten har også godkendt det skulle være lovligt hvilket så gør at statsadvokaten også har godkendt det er lovligt at stjæle.
Regeringen er åbenbart ikke indstillet på at overholde deres embeds love og embedsmændene i ministerierne har åbenbart heller ikke forstået at når der er gået 1 regnskabs år og det ikke er registreret i statens regnskaber hos politiet og SKAT når politiet tager folks ting og der er gået over 1 regnskabs år så bliver det kaldt tyveri.
Men det er også for galt hvis man skal henvende sig til skatteministeriet til embedsmændene og til tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen eller nuværende skatteminister for at spørger dem ad om de ved hvad et årsregnsskab er?, eller om de ved hvad en selvangivelse er?
Hvor skulle skatteministeriet vide det fra? 😖
Ud over så vil mange nok tænke hvor skulle jurist uddannede Lars Barfoed vide det var ulovligt at holde regnskabsbøger ulovligt eller vide det er ulovligt at stjæle folks ting og befolkningens penge han har jo ikke noget med regnskaberne at gøre. JO det har Justitsministeren, faktisk. Justitsminister Lars Barfoed er jo ikke jurist uddannede for ingen ting vel,så hvor skule han vide det fra? 😃
Men nu er statsministeren også jurist og det er lidt underligt at selv han som leder af et land som ovenikøbet er jurist ikke ved det er ulovligt at stjæle befolkningens ting og beholde pengene ned i egne lommer.
Det er forsendt for statsministeren og blå blok da jeg ikke tror nogen vil stemmer på blå blok når de åbenbart har den holdning at det er lovligt at stjæle befolkningens ting og stjæle deres penge hvor flere minister end nævnt her har deltaget i dette.
Har lidt svært ved at tro nogen vil vælge en leder, statsminister som Lars Løkke Rasmussen, der går ind for tyveri af befolkningens ting specielt også når det højst sandsynligt kan føre til straffesag mod minister og embedsmænd i regeringen.
Kunne du stemme på en statsminister der går ind for at stjæle dine ting, tage pengen ned i egen lommer og have minister der synes det er i orden?
Valget er jo ikke specielt svært for mig
tilføjet af

Regeringenspolitik

Vi ses i retten politi for sag er anmeldt domstol for flere straffelovovertrædelser end nogen nogensinde drømmer.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.