3tilføjet af

Ramme til vinduet..

Hejsa
jeg har begivet mig i gang med at lave vores egne vinduer, og er nu stødt lidt ind i nogle problemer.. Har selv fået fræst dem ud - de er blevet rigtig pæne!! - men nu når jeg skal til at samle dem kommer problemet.. Hvordan gør man det, så det blir ordenligt?.. Altså det er selve rammen rundt om glasset som jeg er ved at lave, og jeg kan se på de gamle vinduer at siderne nærmest er "flettet" ind i hinanden, altså ligesom når man fletter fingerne, sådan er træsiderne flettet ind i hinanden - hvis i forstår.. Ka man få en maskine til det, så det bli præcist, eller har i bare et godt råd?..
tak på forhånd.. (:
tilføjet af

Tap-samling....

tilføjet af

Jamen jamen!

Var også sådan en tapsamling jeg havde overvejet,, men problemet er så at sådan et sidestyk i rammen er lavet ud af ET stykke træ, altså hvor glaslisten også er en integreret del af sidestykket (borset self på den anden side, hvor man sætter den på efter glasset er sat i).. Men hvordan pokker for man også denne integrerede liste til at flettes med de andre?.. Ska man ud og invistere i noget dyrt værktøj for det (og hvad hedder sådan et stykke værktøj evt. så? - for ka se at de jern jeg har til overfræseren ikk ka..
tilføjet af

Spørg en træmand.

Det er noget af et projekt du har gang i. Men prøv og spørge en snedker, han vil sikkett godt give dig et godt råd. Hvis du ikke kender en, så spørg på teknisk skole, de kan evt. vejvede dig. Den med tappen lyder fornuftig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.