17tilføjet af

Racediskrimination

Institut for Menneskerettigheder konkluderer, at den såkaldte 24-års-regel sammenholdt med tilknytningskravet fører til krænkelser af retten til familieliv i henhold til Den Europæiske Menneskerettighedskonventions artikel otte.

Racediskrimination.
Tilknytningskravet sammenholdt med 28-års-reglen medfører diskrimination på grund af etnicitet og race.
Samtidig fører reglen om, at folk, der søger om ægtefællesammenføring skal kunne stille 53.096 kroner i sikkerhed, til krænkelser af retten til familieliv.

Udlændingeloven har medvirket til at stadfæste skellet mellem majoriteten og minoriteterne, det vil sige mellem "os" og "dem".
tilføjet af

Pjat og vrøvl

24 års og 28 års reglen er en nødvendighed, for at begrænse indvandringen til danmark. Skulle jeg bestemme så blev der lavet totalt stop for indvandring i hele EU, derefter blev der igangsat en hjemsendelse, der hvor der var forsvarligt at gøre det, der skal selvfølgelig tages mest muligt hensyn til indvandrene og flygtningene.
tilføjet af

Korrekt.

Indvandringen har givet os alt for mange problemer. De kan jo ikke lide det danske , den måde vi lever på. Hvis jeg ikke kan lide saria love , kvinde undertrykkelse , deres religions fanatisme - vil jeg da ikke rejse til et muslimsk land. MEN , vi har jo et fantastisk bistands system. Mange danskere har en meget lille indtægt og arbejdstvang , ingen rettigheder , * kassen klappes i* . Der er ikke nogen der spørger MIG ,om jeg er klar til arbejdsmarkedet . en meget lille indtægt - rigtig mange problemer , samtidig tvinges man til at passe et arbejde. Det er ikke et problem PT. , men har prøvet deres metoder. Bilen af med den , de snuser i mine bank papirer , opsparing er et problem. Kommunernes arbejdsmetoder er altødelæggende. Hvad koster det at ødelægge livet for et menneske❓Mange mange penge. Der er en meget stor forskel på udbetalingerne. nogen en meget lille indtægt , andre en indtægt som er meget højere end en arbejdsindtægt. De vil så gerne til Danmark allesammen , jeg forstår det altså ikke.Hvis jeg var muslim , ville jeg da tage til et muslimsk land. Vil jeg bosætte mig i Tyskland , må jeg lære tysk og indrette mig dem , det samme gælder i Danmark. Børn skal lære at foragte Danmark , sendes på genopdragelse i et andet land. Hvad foregår der egentlig i Danmark? Danmark har været et kristent land i rigtig mange år , og et demokratisk land . Vi vil have noget mere fred i Danmark. Det er snart ikke andet end kriminalitet , svindel , og religions tosserier.
tilføjet af

ethvert land har

du ER meget meget NAIV
og "tossegod"
og BLIND
tilføjet af

Ja det er

rigtig hvert land har sine lov og regler,men det mindste de kan gøre er at FØLGE dem,et eksempel,en Tyrker invandrer i Danmark,han får hele familien herop og efter nogle få år er de(hold nu fast) 270 Familiemedlemmer, incl.ældre familiemedlemmer der aldrig har en chance at lære sproget&kulturen at kende,jeg siger bare Vorherrebevares.
Snedkeren.
tilføjet af

Korrekt!

Jeg forstår ikke regeringen er gået med til efter press fra den ekstremistisk og nazi parti DF at lave reglerne.
Det er jo dybt godnat ! alle mennesker er lige og skal ikke forskells behandles. Netop dette er et slag i ansigtet på integrationen, nu er det blevet: dem mod os !!! VÆK MED DE RACISTISK REGLER OG VÆK, OG I HELVEDET TIL MED DF
tilføjet af

Du er evig racist..

Du er da psykisk syg, find a life...du er et svin at høre på og det er HVER gang!
tilføjet af

Hvilken race? Klovne?

Hvad er det for en race der ikke kan få sin ægtefælle til Danmark?
Prøv at udtrykke dig klart!
tilføjet af

Til "ekstremisten"

hvilken "race" kan ikke få sine ægtefæller til Danmark?
Det er idioter som dig der er skyld i 24 års reglen!
Indvandringspolitikken er slået totalt fejl på grund af Islam/fascister som dig.
tilføjet af

Go´nat Ole

hvor var det dog et fint indlæg!
tilføjet af

Noget har de da lært.

Det er bistandsloven , de bliver vis hellerikke tvangs aktiveret - det bliver mange andre mennesker - hvorfor denne forskel ?
tilføjet af

Ole , det er nemt at svine folk til...

når man er anonym. Det har ikke noget med DEBAT at gøre det du skriver om , det er tilsvining , du burde smides ud af debatten.Du kan ikke tåle at nogen har andre meninger som DU har.
tilføjet af

Totalt stop

For indvandring og familiesammenføring og så ellers bare hjem med alt det burgøjserlort der er her i danmark. der skal satanedeme en ordentlig hovedrengøring til, lad os blive fri for stank af sure tæer, gammel armsved og hvidløg, kort sagt lad os få en bedre lugt i danmark
tilføjet af

det er muligt

han er..........
Deler du din næste løn, med indvandreren "next door"???
Hvis ikke, hykler du............
tilføjet af

nemt at sige

betaler u den økonomiske regning??????????????
tilføjet af

FAT DET........

Indvandringspolitik - DANMARK har ikke nogen officeil indvandrerpolitik.............
tilføjet af

For pokker da

vi HAR indvandrerstop - det har vi haft siden 1973...........................
tilføjet af

Shabaz

Det er bare ikke rigtig, det som du siger for jeg tror ikke at indvandrene har så mange familie medlemer altså 270. Det er da fuldstændig noget løgn.
I think u must get more science about imegration before u write something about imegration.
U are not able to propoganda yet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.