5tilføjet af

Røvhuller!! Don Ø frataget sin ærestitel

Kun godt en måned efter vores store skaber af imperiet Parken S&E Hr. Fleming Don Ø Østergaard blev udnævnt til æresmedlem af Danmarks største fodboldklub der har vundet mest ud af alle, så er der to rigmænd som helt på egen hånd har frataget Don Ø sin titel.
Sådan er det åbenbart når de rige kommer til penge. Don Ø er da meget rigere end de to narrøve tilsammen og har skabt det ene store firma efter det andet. Han tilhører eliten i dansk erhvervsliv og er at finde i top 10 over de mest indflydelsesrige forretningsmænd gennem tiderne og er fuldt på højde med AP Møller (bare ikke så rig)
Hvad syns i andre om dette her med Don Ø er blevet frataget sin ærestitel?
tilføjet af

Non.

Til gengæld kan Don glæder sig til meget billige aktier, de er tæt på en halvtresser nu.
Hvor mange tror du han køber lige nu 🙂
Klaus
tilføjet af

ahhrrr!

Jeg synes lige du overdriver her! Jeg har personligt ingen holdning til hverken FCK eller Don Ø, men at kalde ham "er at finde i top 10 over de mest indflydelsesrige forretningsmænd gennem tiderne" vil jeg nok sige at du tager munden for fuld!
Du kan sige i Danmark indenfor de sidste 100 år eller sådan noget. Ikke i verden gennem al tid!
Og så ved jeg ikke hvor stort et forretningsmæssigt geni han er. Han har da åbenlyst ført en for risikofyldt økonomisk politik i parken...
tilføjet af

Vil

give dig ret at hvis man ikke kan lade en mand som har betydet noget for klub beholde sin titel som æresmedlem er det lidt mærkeligt.
For han har jo ydet meget for FCK i sin tid. Men ok nu hvor han er holdt op betyder han måske ikke så meget mere eller ??
tilføjet af

Han skal straffes

Don X burde dømmes som bane løber, få de 10000 i bøde og så 2 års karantæne fra alt fodbold. Lige som alle andre der løber på banen under eller efter en kamp. Han er og bliver en skam plet for Dansk fodbold
tilføjet af

................

Og du er en skamplet fordi du trækker vejret!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.