1tilføjet af

Problemer med at komme...

Jeg har det virkelig svært ved at komme... Jeg kan kun komme hvis jeg virkleig konsenterer mig. Jeg kan kan ikke komme når jeg har sex. I al den tid jeg ikke har været jomfru, er jeg kun kommet EN gang mens mig og min kæreste har haft sex (hvilket er 4 år!). Jeg kommer nemmest ved hjælp af en finger og en tunge for neden... har I nogen ideer til et bedre sex-liv?
Hilsen Tvillingen
tilføjet af

tænk på noget andet

hejsa
jeg tror at man skal lade være med at tænke og mærke efter med om man nu måske er ved at komme eller ikke.
Sæt tankerne på din mand i stedet, nyd ham og mærk efter at han kan li det - gør ting ved ham som ophidser ham. Jeg tror noget af kunsten i at få en god orgasme er måske det at man kan tilsidesætte nogle af sine egne behov, og så bare give til den anden, for man får så meget igen. Accepter at det måske ikke lige var i dag at man skulle komme, men så istedet syntes at man har haft god sex fordi man kan mærke at ens partner måske ser sol, måne og stjerner.
Jeg har tit oplevet et hovsa orgasme, på den måde at jeg har givet så meget til min mand, og hans ophiidselse har ophidset mig - hvor det hele for mit vedkommende har endt i en pludselig eksploderende orgasme, som jeg ikke vidste hvor kom fra.
held og lykke
knuzer
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.