6tilføjet af

Privatansatte knokler længere tid!

Det kommer vel ikke som en overraskelse for nogen? Og nu er det bevist! Hver eneste ansat i det private erhvervsliv arbejder i gennemsnit TRE uger om året MERE end medarbejdere i den offentlige sektor! -Det viser spritnye beregninger på arbejdstidstal foretaget af Danmarks Statistik og Nordea.
Helt præcis arbejdede en ansat i det private erhvervsliv 1.623 timer i perioden 1/7-2005 - 1/7-2006. -En ansat i det offentlige arbejdede i gennemsnit 1.502 timer. -Vel at bemærke viser undersøgelsen kun fysisk tilstedeværelse på de respektive arbejdspladser, IKKE produktiviteten på samme! - Så kan enhver tænke sit!
Min egen erfaring med offentligt ansatte er, -de kommer i lære, eller bliver ansat. -Fra første minut får de at vide at de har travlt, -det bliver gentaget tilpas tit, (ekkoeffekten) -internt, også til familie, venner og bekendte, -til slut begynder visse at få mistanke om at der nok er noget om det. -De offentligt ansatte selv, bliver som årene går, fuldstændig sikre på at de har lynende travlt, -de mener det oprigtigt selv, fordi de har aldrig prøvet andet.
Efter 25 år er de overbeviste om at de er nedslidte og efter 30 tales om sanatorium! - Sådan kan realiteterne også tvistes, ikke?
realisten.
Kilde:
Danmarks Statistik
Nordea
Læs også: www.dst.dk/statistik/nyt/tidsopdelt.aspx
tilføjet af

Tilgengæld

... får de ikke ligeså meget i løn. Kunne være sjovt at se hvor meget arbejde man får pr. krone - i henholdsvis den ene og den anden sektor.
1-2-3
tilføjet af

forkert igen

hvad tror du en kassedame får??
en butiksassistent?
en arbejdsmand?
taxichauffør?
rengøring?
HK?
osv, osv og ingen pension!!!!!
der er vist noget du ikke helt forstår!!
tilføjet af

Som fanden læser biblen

.... meget belejligt nævner du servicefag som er lavtlånsområde. Men for lige at pille lidt i din arbejdsmand - hvad tror du så en murerarbejdsmand får, eller en lagerassistent osv og sammelign det med en kommunalt ansat arbejdsmand❓En pedel fx. eller en vejasssistent - så vil du se at de privatansatte får meget mere alt efter branche.
Hvis du så springer op til dem der har en uddannelse og ser på hvad fx. en pædagog, skolelærer eller sygeplejserske får og sammenligner det med hvad folk med tilsvarende længde uddannelse i den private sektor får ......
Men du vil måske stadig benægte det, som er HELT almindelig viden, nemlig at den offentlige sektor har et lønefterslæb i forhold til den private sektor ?
P.S. For god ordens skyld. Jeg er IKKE offentligt ansat men selvstændig.
1-2-3
tilføjet af

forkert

der er lavet undersøgelser, eet af mine tidliger indlæg, som påviste, at når man indregner de offentliges pensioner, så ligger de ganske flot, alt efter fag.
MEN dette indlæg går ud på reel arbejds-TID!!
Så når det nu YDERLIGERE viser sig at de offentlige er begunstiget med kortere arbejdstider, så giver det grund til eftertanke.
og som nævnt, så er produktivitet og stress ikke medtaget.
nb: det giver vist sig at jeg excellerer i det frie
realisten
tilføjet af

lærer

lærer kan de overhovedet ses eller er det under min. indsatsen................?
tilføjet af

jeg er ikke

rend i stik dreng!! så søg selv, du har alle data,
mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.