8tilføjet af

Prisniveau i Alanya

Jeg skal snart på ferie til Alanya for anden gang. Sidste gang i år 2000. Jeg har hørt at prisniveauet skulle være steget markant?? Er der nogen som har været dernede for nylig, som kender til priserne på f.eks. mad og drikke m.m.
tilføjet af

prisniveau i alanya

Hejsa.
Jeg var selv i alanya sidste år, og for 4 år siden. Priserne er steget en lille smule i det tidsrum. Men med hensyn til spise og drikke, er der stadig mange muligheder for at få noget billig og godt mad. Ihvert fald hvis man sammenligner med de danske priser.
Håber du kan bruge denne lille info.
Hilsen goldstar1977.
tilføjet af

Alanya,dejligt sted.

Skal snart afsted igen til Alanya.Dejligt sted,god mad,flinke folk,dejlig ren strand.Af valuta skal der helst medbringes,dollars,euro,tyske mark,og køb ikke deres egne penge i banken herhjemme.
tilføjet af

alanya

hej jeg har lige været i Alanya, og jeg var der også sidste år. det er steget lidt, men er man god til at "prutte" om alt undtagen mad så kan man spare rigtig mange penge.Skal du have den bedste kurs så er det ned i det post hus der hedder ptt nede midt i byen. da jeg var der var den bedste kurs fra dk til trl. Hvis du vil have en rigtig en på opleveren så skal du besøge en restaurent som ligger på hjørnet af 25 Meter vejen og cagrici str., den hedder Turgut Reise og han laver de mest pragtfulde ture op i bjergene for ca. 200kr med mad.og man skal ikke snyde sig for hans Irish coffee det er et helt show. En anden god ide er at tage ud til den strand som hedder Incekum den er bare ren sandstrand og busserne går lige der ud. Rigtig god tur. p.s kender du siden www.sunsearch.info/alanya/danish/
tilføjet af

year

helt sikkert skal til Alanta igen.
det r et rigtigt godt sted
tilføjet af

Dejligt sted?

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=895386
Tyrkiet og Egypten er endegyldigt fjernet fra min rejseliste og nogle af mine venner der har været mange gange i Tyrkiet de seneset 7 år har nu også droppet landet som rejsemål.
De har i stedet fundet et nyt ferieparadis på den spanske solkyst hvor de føler sig godt tilpas (dog brokker de sig en smule over at priserne er lidt dyere end i Tyrkiet men det opvejes af at de føler sig godt tilpas).
Grundlæggende vil man jo helst rejse til steder hvor man føler sig velkommen. Og tryg.
http://www.bt.dk/article/20061228/PCERHVERV/612280356&SearchID=73267873854827
Personligt er jeg helt vild med Cypern og Portugal når der skal slappes af. I vintermånederne holder jeg af at rejse til Holland hvor jeg har familie.
God ferie til jer alle.
tilføjet af

Sikker?

tilføjet af

slap da af...

har du hørt om terroraktionerne der også har været i Spanien, London, Marokko, indonesien og USA? skal man så også holde sig væk derfra, med al den uro der har været, så skal du som dansker forholde dig til tanken om at terror kan ske når som helst hvor som helst og Alanya er ikke mere udsat end andre steder. Det som disse terrorangreb har på sig, er landets opdeling af tyrkere og kurdere og har altså intet at gøre med muhammedtegninger eller danskere... Hvis et nyt terrorangreb i Alanya er det der holder en væk derfra, så synes jeg godt nok man istedet skulle gå nervøst rundt herhjemme en fredag aften alene på åben gade og kigge sig efter en psykopat der vil stikke en ned! Chancen for det er sgu langt større!
tilføjet af

Tag du bare afsted.

Den nye trend blandt mange danskere er at bestille rejsen over nettet og flyve fra Tyskland. Tyskerne har som regel alt inklusivt på hotellet og så skal du kun have pungen frem til cigaretter og lign. Vi er i Tyrkiet for 3 gang (Indlæg skrives herfra) og denne gang bor vi på et 5 stjernet hotel ca. 20 kilometer udenfor Alanya. http://www.utopiaworld.com.tr/en/index.html
Ved at rejse fra Tyskland har vi sparet ca. 16.000,- Kr. Det kan der købes mange kopiprodukter for. Sikkerheden i Alanya er absolut i top - men vælg ikke at gå på opdagelse i baggårde m.v. - Det gør man heller ikke hjemme i Vejle/Århus midt om natten.🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.