3tilføjet af

er der nogen..som

kender det her??? hver eneste man hat noge tøj på som sidder lidt stramt så sigr alle: nejj hvor er du tynd!!! Ja for satan så tænker jeg.. jeg ved godt at jeg ser rimmelig tynd ud.. men det er ikke ens betydning med jeg er syg, vel?! er du syg.. er du syg .. nej ..fat det!!! det er ganske normalt i min familie.. men alligevel er der nogen som ikke helt forstår at man godt kan være tynd uden at være syg.....
tilføjet af

Glæd dig

Glæd dig bare over at du ikke hører til den stadig større - og stadig voksende - del af den danske befolkning der slæber rundt på 5-10 kg for meget, eller som vi selv udtrykker det: "Et par kilo for meget" (vanlig dansk underdrivelse).
Dem der siger det til dig er sikkert selv halv- eller helfede og pissemisundelige!
Glædelig Jul
tilføjet af

underligt..

Jeg har selv haft problemer med at være for tynd (og bleg), og en én eller anden mærkelig grund synes folk at det er helt ok at udbryde "EEEjj, hvor er du altså tynd/hvid!!!!!"
For mig var det lige så slemt hvis de havde råbt "Ejj, hvor er du feed!", men det er der ingen der gør, for det "gør man jo ikke"..
Min mors veninde kørte så meget på mig til mine forældres kobberbryllup, at jeg endte tudende på toilettet og min svigermor måtte trøste mig... øv!
Folk må sku prøve at forstå, at det kan være lige så ubehageligt at få kommentarer, fordi man er tynd, som hvis man er tyk! De er misundelige, og hvis de var virkelige venner, ville hive dig til side en enkelt gang, spørge om du havde et problem og derefter lade dig være..
Det må du prøve at lade dem forstå.
God vind :)
tilføjet af

Kunne ikke være mere...

ENIG!
Det er mindst lige så sårende at få at vide at du er tynd som en pind. Vi er altså nogle mennesker der bare ser sådan ud. Og ja nogle gange er det ret tydeligt at personen der kommentere det, nok inderst inde er misundelig.
Men der er virkelig mange der ikke har skrubler over at spøge hvad man vejer, måske ligefrem i en mindre forsamling.
Min måde at "svare" disse folk på, er ved at fortælle den hvad jeg vejer, og så inden der kommer en pause for at de kan svare, så spørger jeg hvad de da vejer? :-)
Så kan de jo selv se om de synes at det er fedt at skulle svare på det spørgsmål!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.