4tilføjet af

Prins Joakims fart....

Ja, HKH Prins Joakim er blevet anmeldt for at overtræde fartgrænsen, af en journalist. Men, er der nogen der har anmeldt journalisten for at køre for hurtigt, han må jo også have kørt de ca. 150 kmt. som HKH kørte, ellers kunne han vel ikke måle hastigheden. Så, er der nogen der måtte have lyst til at anmelde journalisten, skal de have min fulde opbakning.
tilføjet af

Hvis nu

man holdte sig i de indlæg der var startet ....
Men derudover er det lige blevet i tv avisen at føren af den anmeldeende vogn er blev anmeldt....
han lavede så den lige så godt som jokke at køre tæt, overhale inden om. Så han får nok også en pæn hilsen.
tilføjet af

Lige mine ord!

Det er nu også kommet frem at Joakim følte sig forfulgt. I disse tider med kidnapning osv., er det ikke så mærkeligt at han så trampede på pedalen for at komme væk fra forfølgerne, færdselslove eller ej.
"Forfølgerne" var desværre så disse "retskafne" fotografer som så en fed indtjeningsmulighed ved at forfølge prinsen for fuld gas ved selv at overhale indenom en lastbil og køre råddent. BT og Ekstra Bladet betalte dem oven i købet for det bagefter!
Ærgeligt at både BT og Ekstra Bladet hoppede på den limpind at KØBE den videosekvens, for det opfordrer jo alle andre med et videokamera liggende i bilen til at gøre det samme, og derved øge risikoen for ulykker på vejene en betragtelig del!
Sjovt nok er jeg ikke alene om den holdning. Alle jeg har talt med idag taler mere om fotografernes rådne kørsel end om prinsens. Det virker som om at de bare for at tjene penge skræmte manden med vilje.
tilføjet af

Journalistens opførsel.....

... er under al kritik. I deres jagt på nyhedsstof bryder de selv loven. Hvad nu HVIS prinsen var kørt galt, og i værste fald blev slået ihjel ?.
Journalisterne har ånbenbart ikke lært en dyt af Diana's død....
Selv politiet opgiver en forfølgelse hvis farten bliver for høj, og dere r risiko for ulykker.
tilføjet af

Journalisten...

Journalisten blev også meldt til politiet, hvilket der også blev sagt i nyhederne i går, men han har højst sandsynligt ment at den bøde var det værd!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.