5tilføjet af

Vores madforbrug skaber fattigdom

Læs denne artikel
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=453523
Jeg synes kød som tilbehør er en god ide.
tilføjet af

De burde være glade for

vores forbrug, da de kan tjene på at sælge til os. Desuden er det jo helt tåbeligt at negerne brænder regnskoven af, for at bruge jorden til at opdyrke. Efter 5 år er jorden ikke egnet til opdyrkning mere og så er de jo lige vidt... så brænder de bare mere af(???) Til sidte er der et stort orkenområde hvor skoven var. Dér er ikke meget mad at finde, da dyrene også er brændte af, eller flygtet. Så må de dø af sult eller få hjælp fra vesten. Får de hjælp fra vesten, så overlever de og får børn. Men hvad skal børnene spise, når deres forældre har gjort skoven til ørken! Så må de dø af sult eller få hjælp fra vesten... og sådan vil det fortsætte.
Konklusion:
Jo mere hjælp vi giver, jo flere overlever, som sætter flere fortabte sjæle i verden. Derefter er problemet vokset. Der er skruen uden ende at hjælpe dem. Lad naturen bestemme hvor mange der er plads/mad til. Vi bør blande os uden om.
tilføjet af

Hvad er det du ikke forstår?

"»De fattige lande, der eksporterer til os, opnår i det store og hele kun få økonomiske gevinster ved at levere råvarer til os«, siger Jacob Andersen."
Du lyder fandeme som en 12-årig, både i dine indlæg og i din profil. Jeg skammer mig over at dele verden med så indskrænket og snotstupid en stodder som dig.
tilføjet af

Gab ... hvor er det dog kedeligt -

- med de dovne debattører, der bare lige smider et link, og så iøvrigt ikke forholder sig til indholdet af det link, som tilsyneladende er så rasende interessant!
tilføjet af

Hehe!

Jeg spiser ikke engang kød som tilbehør.
tilføjet af

Uha uha... han må

være en verdensmand ham Jacob Andersen. Når han siger sådan må det være rigtigt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.