5tilføjet af

PRØV LYKKEPILLER!

Hej alle jer derude.
Jeg bliver så trist af at læse om at det triste tanke mange har.
Jeg har selv været meget langt ude pga. angst og depresssion, herunder selvmordstanker, og derfor "tvang" min læge mig til at tage lykkepiller. Jeg var virkelig modstander af en biokemisk løsning og frygtede både impotens og for at få personændringer.
Men jeg må indrømme at jeg virkelig har fået stor glæde af de piller. Jeg føler ikke længerer at folk kikker på, og jeg bilder mig ikke ind at de tænkere mærlkelige ting om mig. Efter bare 4 uger begyndte jeg at fungere normalt. Startet i et motioncenter og tabte 15 kg. Blev glad for mig selv og synes også at jeg var et menneske med værdi. Har fundet min en dejlig kæreste og vi har et perfekt sexliv
Jeg synes at lykkepiller er et forsøg der bør prøves, hvis man har det så dårligt at man tænker på selvmord.
Gå ned og snak med læge NU.
Kærlig hilsen
Lars
tilføjet af

Sv. Prøv lykkepiller!

Fedest at høre! :-)
Jeg tror dog, at det er meget individuelt, hvad der virker på hvem.
Jeg har selv prøvet både cipramil og edronax uden det store held. Muligvis fordi pillerne fik lov at stå alene uden samtidig terapi?
Den sidste måned har jeg været på mirtazapin, samtidig med at jeg skal til at gå i terapi hos en psykiater. De kommende måneder vil så vise, hvad dét fører med sig.
Min personlige holdning er, at lykkepiller kan hjælpe én over midlertidige kriser eller give én den nødvendige energi til at modtage den hjælp, man ellers får.
Men hvis der er tale om en livslang depression, og man ikke får anden form for hjælp samtidig med pillerne, tror jeg, at det virker som panodil mod migrene.
tilføjet af

Lykkepiller.

Det er da godt at høre nogle får det godt ved at tage medicin. Når jeg har en modstand imod at tage lykkepiller. Så hænger det sammen med at jeg ikke har haft en positiv oplevelse af at tage medicin. Jeg har efterfølgene været i kontakt med behandlings systemmet, og holdningen er idag at du skal tage medicin for at få en behandling. Det finder jeg ikke er ok. Og jeg køber ikke de ider med at det bare kemisk forstyelser som der skal rettes op på, og så skal man bare som menneske tage noget medicin. Jeg er af den opfattelse at medicinnen spille en for stor rolle i hjælpen til mennesker med problemmer. Men det er fint hvis der er nogle der får det godt på nervemedicin. jeg finder bare ikke det er ok når mennesker bukker under for, nogle sammenspils årsager i vores samfund. Og at de problemer skal løses med hjernnemedicin. Det må være mere hensigt mæssigt at vi lære at omgåes hinanden, og tale sammen på en åben måde. Med venlig hilsen Claes
tilføjet af

LYKKEPILLER.

Der er et hav af forskellige "lykkepiller". Jeg har efterhånden prøvet 7 slags. Det er ikke lykken jeg får- men hovedpine, svedeture, kvalme og opkastninger - så voldsomt, at det tager 24 timer før jeg kan stå benene.
De værste var AKARIN.
tilføjet af

Håber du får det bedre.

Hej Tut
Jeg synes det er hårdt det du har været igennem. Det er der jeg synes det store problem er ved medicinsk behandling, er at når man finder ud af at medicinen ikke hjælper en, og man har håbet den vil gøre det. Jeg ved, det vil være let hvis man bare kunne tage nogle piller og så have man det godt. Men sådan er det jo ikke, for de fleste, nu har selv været inde for behandlings systemmet det godt mange år siden efter hånden. Men min oplevelse af systemmet idag, er det har ikke har ændret sig så meget igen.
Men jeg håber du må få det bedre, og hvis du kan finde nogle venner du har godt med og kan snakke om hvad du tænker på og oplever inde i dig. Ellers prøv at gå nogle lange ture, hvor du går for dig selv, jeg bruger at cykle
meget langt, og for det meste får jeg det godt, og begynder at se på mig selv på en anden måde. Hvis du ikke er van til at gå eller cykle så start langsomt, så du ikke får for ondt i kroppen. Du skal kunne mærke din krop slapper af , da ellers kan det have den modsatte efekt. Det kan ungås det gør lidt ondt.
Det er bare et par små råd, håber du kan bruge dem.
MVH.
tilføjet af

say no to psykiatri

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.