5tilføjet af

Prævention

Jeg har kommet sammen med min dejlige kæreste i næsten 3 måneder nu.
Jeg er lige begyndt at tage p-piller og ville derfor gerne høre, hvornår man kan være helt sikker på at pillerne virker. Lige nu bruger vi også kondom.
Et andet spørgsmål er, at når vi ikke bruger kondom, kan vi jo også smitte hinanden med div. kønssygdomme. Findes der et sted hvor man kan gå hen og blive tjekke for det?
og kan jeg kræve det af ham eller er jeg bare hysterisk?
Håber at I gider at svarre.
Knus den uerfarende.
tilføjet af

check!

hvis den ene af jer er jomfru så er det kun den anden der behøver at blive chekket. og hvis han ikke har sprunget rundt uden kondom (det samme for dig) så er i ikke smittet. ellers er det bare at gå ned til den lokale læge og få en tid.. selvfølgelig kan du kræve det, det er vel kun rimeligt.
p-pillerne er 99,7% sikre, altså skal du ikke være bange for at blive gravid.
tilføjet af

Tak

tak for svarret, men er p-piller helt sikre lige fra den første dag man tager dem?
Jeg er måske lidt hysterisk, men har ikke lyst til at blive gravid i en alder af 16 år
tilføjet af

Tilføjelse

Vile lige hurtigt tilføje, at selve aids kan først testes efter 3 måneder efter ubeskyttet sex...Så hav lige den i baghånden.
tilføjet af

Ring til lægen

Kære uerfarne
Jeg synes du skal ringe til din læge og få spurgt ham/hende om alle disse ting. Der vil du få alle de svar du har brug for.
Og lige en sidste ting. Nej, jeg synes ikke du er hysterisk, tvært i mod lyder du som en fornuftig og opmærksom pige.
Knus
Sofie
tilføjet af

Ja,beskytter fra day one...

Hej du!
Ja, p-piller beskytter dig mod graviditet fra samme dag som du tager den allerførste pille. Det er jeg 100% sikker på, da jeg selv har spurgt lægen om det.
Og hvis du siger til din kæreste på "den rigtige" måde, at du synes I lige skal tjekkes ved lægen,så er jeg sikker på, at han forstår dig.
Du kan jo eventuelt sige, at det ikke er fordi det lige præcis er HAM, men at du simpelthen bare har indgået en aftale med dig selv om, at hvis du nogensinde skal have UBESKYTTET sex med nogle så skal personen være tjekket ved lægen... Den forklaring vil enhver respektere tror jeg... og hvis ikke - mon man så har noget at skjule?!?!
Hilsen pige22
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.