2tilføjet af

Plz kom med din mening

Sidder og er lidt fortvivlet- kunne godt bruge at høre din mening... For en 4 måneder siden brød jeg med en enorm "sød" fyr. Vi havde været sammen lidt over et år men han var alt for sød til mig, så sød at han slet ikke var sig selv. Han var usikker på om han gjorde alt ting godt nok, selvom jeg utallege gange fortalte ham at han bare skulle være sig selv så var jeg glad. Nå men jeg har så mødt en fyr en måned efter. I starten vardet bare et "hygge" forhold. han sov hos mig og nusse nusse men uden sex. Det er dog blevet lidt mere seriøst nu! Sådan at vi skriver lidt sms'er sammen- og ses næsten dagligt. Men stadig uden sex... Tror virkelig den her fyr holder af mig og vil mig det bedste. men han er helt anderledes end ham jeg forlod... Det er lidt som om jeg får en underlig følelse. føler han udnytter mig - men altså jo ikke for sex! Han er der bare og ik mere- Han får mig i hvert fald ikke til at føler jeg er noget. Måske er han bare ikke til søde sms og alt det lysserøde?
Syntes bare det er underligt at jeg går fra den ene der er ved at kvæle mig i kærlighed til den anden som er meget sparsom med at gi' den... Hvad er det jeg forventer af de stakkels fyre?
Hvis nogen kunne hjælpe mig lidt. måske bare med at forstå mig selv vil jeg blive glad.
tilføjet af

PAUSE!

Hold dig en pause fra fyrene!! ... Brug veninderne i din fritid, hyg jer, gå i byen og nyd de stunder der byder sig. Du skal nok nå det... i sådanne forhold, bliver der brugt så mange unøvendige resurser... og en ting er helt sikkert, du må ikke samligne de to fyre.
Der er jo' ikke nogen af os der er ens - vel! Forlidt og formeget?.. Det er op til dig selv. Men foralt i verden, sig fra, hvis du føler det ikke er det rigtige.
Mhv. Mille B.
tilføjet af

Spørg ham...

Jeg synes du skulle spørge din nuværende fyr om der er noget galt. Snak med ham om det! Fyre har det meget med at endten er de totalt overskruet med kærlighed eller også er de bange for at vise den. Jeg tror at din nuværende fyrs tidligere forhold gik i stykker fordi han viste for meget kærlighed. Det kan godt være han er forvirret over hvor meget han tør vise uden det går helt galt. Men det kan jo også være at jeg ta'r fejl!
Held og lykke til jer begge to!
Knuz Sue.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.