4tilføjet af

plexiglas i biler?

Tre betjente overfaldet i Vollsmose
Af Joan Elgaard Lock. Fyns Stiftidende


VOLLSMOSE: Tre politiassistenter blev i aftes overfaldet med stenkast og knytnæveslag i Bøgeparken i Odense-bydelen Vollsmose.
De tre betjente var i Vollsmose for at lede efter en efterlyst knallert, der angiveligt stod i kælderen under Bøgeparken 84.
Knallerten fandt de ikke, og da de kom op igen, blev de overfaldet af fem-seks unge med anden etnisk oprindelse, end dansk.
Den ene betjent fik to knytnæveslag i ansigtet, og en anden blev ramt af sten i ansigtet, uden dog at komme alvorligt til skade.
Desuden blev betjentene overdænget med ukvemsord, og ruderne blev knust i deres patruljevogn.

Ingen blev anholdt, da det var umuligt at udpege gerningsmændene. Sagen er overdraget til specialafdelingen.
tilføjet af

Skudsikre ruder ...

.... ville måske være løsningen efterhånden !!!
tilføjet af

Sæt hæren ind og ryd skidtet.

Ja, vi skal jo passe meget på, at beboerne ikke føler sig så forfulgte og udsat for racisme, at de overvejer at tage tilbage til deres hjemland, hvor de garanteret vil blive torterede og stræbt efter livet; altså uden for feriesæsonen, for hvis de er på ferie, sker der dem tilsyneladende intet. Hvornår får de ansvarlige, dem som har magten til det, øjnene op for de voldelige indvandrere? Hvad skal vi med dem, lad dem sammenføre deres familier hvor de kommer fra, så er de også dejlig fri for at brokke sig over, hvor dårligt de har det her.
tilføjet af

Dyrt i længden!

Billigere på sigt, at smide disse vandaler ud af dette land og familierne med, når de ikke gider opføre sig normalt!
tilføjet af

Hæren

Jamen det var sgu da en god ide at sætte hæren ind, og så bare lad dem smide hele lortet ud. Danmark trænger til en grundig hovedrengøring, så vi kan få fjernet alt det muslimske utøj. de er næsten værre end rotter
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.