4tilføjet af

Piske kaffefløde

Kan man piske kaffefløde?
Og bliver der noget godt ud af det?
tilføjet af

Hahahahahaha......

Det er ikke dig jeg griner af, det var de tanker dine ord fik frem hos mig. Jeg var lidt distræt engang jeg var ude og handle, og fik købt kaffefløde istedet for piskefløde.
Normalt har jeg ret god energi, og har da også lidt mullere. Men jeg piskede mine arme lamme for at få det lort gjort stift. Du kan piske i timevis, og du vil aldrig få flødeskum ud af det.
Det har med fedtindholdet i fløden at gøre. Piskefløde er jo skummet direkte oven af den mælk koen har afgivet. Først længe derefter udvinder man kaffefløden.
Du må nok den tunge tur til supermarkedet.
Mvh Ari
tilføjet af

nææ det

kan du ikke, som von ari skriver du må købe piskefløde🙂
tilføjet af

tak

Jeg må ned og købe mig noget piskefløde.
Tak for hjælpen anyways :)
tilføjet af

varekendskab hjælper lidt

fløde er ikke skummet fra mælken, det hele kommer op i en cetrifuge, og da fløde er lettere en mælk, bliver fløden fjernet på denne måde.
kærnemælk, er et afaldsstof fra smør fremstillingen.
det såkaldte kaffefløde har aldrig set en ko, det er fremstillet af vand, emulgator og kalk, du kan prøve at hælde lidt saltsyre i, og se hvad der sker.
emulgator er et bindemiddel, som også bruges i is.
komælk er ikke godt for små børn, de kan få mund og klovsyge, betændelse i munden, og neglene falder af.
bagerne har noget syntetisk noget, som kaldes ERMOL, med det kan de få en lagkage med fløde til at se lækker ud i flere dage.
de bruger også et pulver der hedder piskeskum, det piskes op med vand, og jo længere du pisker, jo mere vand kan du tilsætte.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.