4tilføjet af

Pigers reaktion

Hej,
Jeg er gift på 12. år og har en sød kone, 2 børn og et godt sexliv. Vi har et par gange haft en ekstra fyr med i sengen. Ret ophidsende for alle. Jeg har i flere år tændt på at have sex med en anden mand. Ikke noget med følelser, bare god sex. Jeg har dog ikke kunnet sige dette til min kone, da jeg er usikker på hendes reaktion. Derfor var vores 3kant også kun 2 mod 1. Jeg er i syv sind over, om jeg skal lette mine tanker overfor min kone, udleve dem i det skjulte eller undertrykke dem. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan jeg evt. kunne komme videre herfra samt hvordan I piger ville reagere, hvis jeres mand bekendtgjorde dette over for jer. Min kone er jo frisindet nok til at have 2 i sengen på én gang, men alligevel ... Gode råd søges!
tilføjet af

Hvis det var min kæreste...

der gerne ville have sex med en anden mand, ville jeg synes, at det var ok. Så længe der ikke var følelser involveret, som du skriver. Jeg kan udemærket forstå, hvis en mand ønsker at prøve at have sex med en anden mand. der er ligesom nogle ting han ville kunne gøre som vi piger ikke kan;o)
Personligt ville jeg synes, det kunne være lidt frækt...især hvis jeg fik lov til at se på!;o)
tilføjet af

OK!!

Hvis jeg var din kone, ville jeg synes, det var okay, at du også fik "lov" til at ha' sex med manden. Selvfølgelig er det det!!
tilføjet af

Det er vel ok...

Tja.. det er vel ok. Personligt ville jeg nok blive lidt underlig hvis min kæreste sagde det til mig, men jeg ville da sige at det var okay.
Men efter som I har haft en ekstra mand med i sengen før tror jeg ikke hun vil synes det er underligt du har den tanke - selvfølgelig uden at gøre mig klog på det, du kender hende jo trods alt :-)
-men spørg hende da og så kan I vel snakke lidt om det.
Hilsner.
tilføjet af

bifyr

Jeg fortalte min kone længe før vi blev gift at jeg havde nogle bi-tendenser.
Nu har vi været gift i lidt over 10 år og det har aldrig været noget problem. Jeg har haft et "kammeratskab" med den samme fyr i de sidste 6 år og det har kørt uden knas.
Husk på du kun har et liv. Gør hvad du vil!
Sig til konen at du vil prøve at have sex med en fyr, måske vil hun prøve en pige??!
held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.