47tilføjet af

Fradrag for fitness

Det kan undre mig lidt, at der ikke gøres mere omkring oplysning om kostens helbredende effekt. Vi ved, og lægerne og forskerne ved, at det er uhyre vigtigt, hvad man spiser. Faktisk så er det sådan, at vi kan helbrede os selv via den mad, vi spiser. Men alligevel så er det altid medicinsk behandling, som vi bliver udsat for.
Der er kommet motion på recept, og det er da et skridt i den rigtige retning. Men hvad med rigtig kostplanlægning på recept? Hvorfor ikke flere henvisninger til en diætist? Og måske kunne man forestille sig, at et fitnesskort kunne trækkes fra i skat, da det er bevist, at motion er godt for alt og giver færre sygedage. Det ville være godt for alle.
Hvad mener du?
tilføjet af

Hvad med kostvejleder

For noget af det som du skriver er helt rigtig.
Behandler som kender til vejledning i kost, kan fjerne alle venteliste i sundhedssektoren.
Øl, vin og slik sammen med fed og røget kød, er skyld i størstedelen af alle sydomme, vi ser i dag.
Men fradrag for alternativ behandling, vil læger ikke være med til.
tilføjet af

Kosten heldbreder ikke.

Kosten helbreder ikke.
Kosten helbreder ikke sygdomme den forbygger og det vil være mere hensigtsmæssigt vores regering vedtog en lovgivning hvor momsen blev fjernet fra de sunde madvarer.
Men Fitness kulturen er ikke sund da den fremmer en narcissistisk personlighed ikke det er usundt at gå i et motions centre men måden det dyrkes på er direkte menneskelig skadelig med den selvdyrkelse som trives i en del fitness centre. Det vil være meget mere hensigtsmæssigt med en times idræt i skolerne samt indførelse af idræt på alle humanistiske uddannelser, og alt for mange i dette land har en alt for ringe krops kontakt og fornemmelse for hvordan man spiller sammen i et holdspil. Disse tiltag ville forbygge langt største delen af overvægt i vores samfund og fremme en menneskelig personlig efter Filosoffen John Locke idealer om en sund krop i en sund lemme.
Mvh
tilføjet af

hey claes

hvorfor er det kun humanister på universiteterne som skal have motion? hvad med håndværkere, sundhedsassistener, ingenører m.m.😉Du må have ment noget andet?
tilføjet af

synes snarere

blot at man skal sikre at alle mennesker i dk har råd til at føre en sund livsstil. Altså at de har råd til grønsager og motion. Jeg er ikke meget for et skattefradrag, da det bare kan presse priserne op. Går selv i fitnessworld. 200 om måneden - flere centre i kbh. Klart discount, men tingene virker og personalet er kun sjældent uhøflige ;)
tilføjet af

Narcissistisk kultur..

findes helt sikkert blandt mange mennesker som går for meget op i eget velvære og udseende i stedet for også at gøre noget for andre. Men altså vi er også en del som går derned en eller to gange om ugen, primært for at få noget motion fordi det skulle være ih så sundt.
tilføjet af

Nej men den holder sund

De ting som jeg nævner tidliger, øl, vin, slik og fed samt røget kød samt alle fedtholdige produkter, er med til at vi får dårlig kredsløb, får ondt i ryglænd, skulder med hovedpine til følge, når så vi tager smertestillende, afhjælper vi problemet, men holder årsagen vedlige.
tilføjet af

spark i røven!

Ikke tale om!
Derimod skal alle de dovne, bare se at komme i gang. Både for dem selv og familien.
De svært overvægtige, skal motiveres og støttes. Selvom de er en stor udgift for samfundet, er ikke ensbetydende med at samfundet også skal være den endelig motivation for at begynde til fitness.
Det bør være af egen fri vilje for at opnå bedre livskvalitet, og ikke et økonomisk fradrag.
tilføjet af

hvad blir det næste så?

Der skal absolut ikke være fradrag for fitness!!
Så skulle der ossse være det for bordtennis og golf og deslige....
Dem som synes de trænger til fitness og eller det moderne wellness (som andre spinder GULD på) skal selv betale... Det er min menibg! mancph
tilføjet af

Enig og dog...

Der er skrevet bøger om, hvordan kosten kan være mirakelmedicin. Eksempelvis har man fundet ud af, at der i Japan ikke er særlig mange, som får depressioner. Man har set på japanernes spisevaner og kommet frem til, at deres store indtag af fisk og de gode egenskaber som de fedtstoffer der er i fisk har, har stor betydning for ikke at udvikle depression. Det passer jo meget godt sammen med, at personer som ofte får depressioner har spist forkert, ofte har tabt sig eller har problemer med at spise.
Derfor kan kosten ikke kun forebygge men i mange tilfælde også helbrede. Og det ved forskerne godt. Problemet er blot, at der er for få ressourcer til at gå ind og lave forebyggende behandlinger i det danske sundhedsvæsen. Og hvorfor det??
Jo fordi de har så travlt med at redde liv og reparere livstilssygdomme som blandt andet fedme!
Mht. fitness-centre så mener jeg ikke, at det er den eneste sunde form for motion. Gåture, fodbold, svømning, gymnastik og andet, er også sundt. Og i princippet handler det blot om at få sig rørt! Men når jeg foreslår, at fitness kan trækkes fra, så er det fordi, det er en ret stor udgift og der er ingen tvivl om, at det er bedre at røre sig, også i et fitness-center, end slet ikke at røre sig. Og vores tids fitness-centre er måske det, som har afløst fortidens gymnastikforeninger.
tilføjet af

Hvorfor dog ikke?

Den mening har du bestemt lov til at have, og det respekterer jeg. Men hvorfor dog ikke? Det at gå i fitness er en ret stor omkostning set på årsbasis og der er ingen tvivl om, at hvis man rører sig, så er det med til at holde en bedre kørende helbredsmæssigt, både fysisk og psykisk.
Jeg ser da heller ikke noget problem i, at folk der dyrker gymnastik eller håndbold eller fodbold kan trække det fra. Det ville da motivere folk til at røre sig.Og få motionsbølgen til at gå den rigtige vej.
Man kan få fradrag for at køre i bil til job, men der er ingenting til de, der cykler, selvom det er bedre for både cyklisten, miljøet ja...og alle andre.
tilføjet af

Løb en tur i skoven

det er meget bedre end et fitnescenter.
Du får rørt dig og får frisk luft samtidig.
Du kan grave grøfter,svømme i havet,gå på stylter,spille badminton i haven, og klatre i træer.
ALLE DE HERSENS FORSLAG : er gratis.
tilføjet af

Guleroden til Wellness

I denne dagligdag er det svært at motivere folk, men man skal lige finde guleroden frem.
Hvad motiverer jer???
Jeg vil sige når jeg endelig sætter mig op på en cykel eller eller stiller mig op på et løbebånd (er tilmeldt fitnesscenter) og sætter det igang, så ved jeg at når jeg er færdig får jeg det godt med mig selv, mine muskler og mit blodomløb er blevet skudt igang og min krop kommer til at tørste efter vitaminer som jeg kan købe billigt henne hos grønthandleren og/eller i supermarkedet.
Hvis vi alle vidste hvad kroppen skulle bruge for at køre i dagligdagen istedet for den lokale pizza, kunne vi evt. spørge andre til råds hvis de ligger inde med den viden.
Man kan osse sagtens få lagt en kostplan, det er der folk til, de skal så måske ha deres løn, men folk tjener penge på folk...
tilføjet af

løbe midt i en by...

Ja, jeg vil gerne løbe en tur i skoven, men nu bor jeg midt i København og har meget længere til skoven end jeg har til fitnesscentret. Hvor sundt er det at løbe i KBH med al den bilos?...tænker jeg blot.
tilføjet af

rundt om søerne

hvis du tager en enkelt omgang har du løvet ca 15 km - der er osse træer du kan kravle i, bare til en afveksling.
Nu fryser søerne snart til så kan du løbe på skøjter.
der er nok at tage sig til selvom du bor i kbh,det gør jeg osse.
tilføjet af

skandaløse dk

vi er i forvejen så ekstremt langt efter i Danmark i forhold til vores intelligens, her kommer en række eksempler:
vi ved udemærket godt at vi skal passe på ozonlaget, men alligevel er det først så sent som i sidste uge at trafikministeren besluttede at sænke afgiften på brint køretøjer.
vi tror vi har så meget styr på det hele, men hvad ved vi egentlig, biobrændsel er bedre en benzin? hwo knows??? selvfølgelig skal vi da kunne trække fitness kort fra i skat, og medizin også, og burde hash ikke også legaliseres? der er mange der ryger og det hjælper jo tydeligvis ikke at lovgive omkring det så kunne man ikke lige så godt få kontroll
tilføjet af

nu må du holde op

Sikke noget sludder..... Du skriver: Man får fradrag for at køre i bil på job men ikke for at cykle???????
Skattemæsigt transportfradrag har da INTET at gøre med hvordan man transporterer sig... Har man tilstrækkeligt langt til jobbet kan alle få et fradrag.... simpelthen... og fair nok!
En anden ting er, at jeg ikke kan se hvad de to ting har med hinanden at gøre... Vælger man at dyrke motion hos dem som laver STORE penge på denne trang, som fitness-centrene selv har pisket op hos folk (i stedet for at gå en tur i skoven f.eks) så må man betale for det.... altså ikke noget fradrag... kh mancph
tilføjet af

Motivation kunne være...........

....forfængelighed, lysten til at være sund og se sund ud, at kunne lide sit eget spejbillede.
Det varierer selvfølgelig af, hvad vore øjne har fået besked på at acceptere - jeg har aldrig været i et Fitnescenter - men bevæger mig tilstækkeligt til at holde min krop, og mine musker spændte.
Små hverdagsagtige ting gør en stor forskel, ta´ cyklen, eller benene på nakken når du skal rundt husmurene - tag trappen i stedet for elevatoren ...tag en svømmetur, der er svømmehaller i alle byer.
Som en anden også skrev, der er masser af gratis tilbud om motion i nærmiljøet :)
Vh Rosalilje
tilføjet af

løb og fradrag

lige først en rettelse: hvis du løber rundt om søerne (dem alle) har du IKKE løbet 15 km - så har du løbet 6350 meter, målt ved vandkanten!
og så er det altså ikke gratis at løbe, langt fra! et par gode løbesko koster omkring 1000 kr, dertil kommer noget ordentligt tøj til vinteren, hvilket nemt sniger sig op i 12-1500 kr.
jeg er bestemt ikke fanatiker mht at skulle have det vildeste udstyr, men skal man have noget ud af sin træning, så skal udstyret være i orden. man kan ikke løbe særlig langt i almindelige bukser og dynejakke (jeps! det sner udenfor). og skoene SKAL være tilpasset hvis man vil undgå skader, specielt som ny løber.
jeg har en årlig udgift på omkring 1500 kr. jeg er meget sjældent syg - fordi jeg holder min krop ved lige. pengene er naturligvis godt givet ud, men eftersom at jeg sparer samfundet for mange penge (har ikke været til læge i årevis f.eks.), synes jeg da at det ville være på sin plads at disse penge var fradragsberettigede.
tilføjet af

Tror nok lige du skal tænke 2 gange!

Nu er det ikke alle familier som har råd til at gå i fitnescenter og ofte er det jo sådan, at det er de med lavest indkomst, som trænger mest til at komme på centeret og blive sunde folk. Der burde være en hvis del af kontingentet som kunne trækkes fra, så ALLE samfundslag har mulighed for at komme igang med træning. Som du jo sikkert ved, er det jo ikke billigt at gå til fitnes og hvis så begge parter i et forhold, har brug for at træne, jamen så ville det jo være super hvis man kunne trække halvdelen af kontingentet fra over skatten. - - Det var bare min kommentar.
tilføjet af

Hvad så med dem der løber

Der er mange go'e forslag.
Men fradrag for at stå og pumpe i et fitness holder ikke. Så vil jeg da også have fradrag for at løbe eller for at ro kajak (er i klar over hvad sådan et dyr koster). Den ordning kan kun blive unfair og holder ikke.
Dine andre forslag er som sådan gode, men jeg synes at man skal overveje om vi vil have et samfund hvor folk kun gider gøre noget for andre og for sig selv hvis det kan trækkes fra i skat!! Skal vi have et samfund hvor alle sættter sig på halen og forventer at samfundet kommer og tager sig af dem og tørrer deres røv ?
Vi er godt på vej til det man kalder det for "behandlersamfundet".
Kostråd og fitnesskort: Fede-dorit ved sgu da godt at hun ikke kommer under de 100 kg så længe hun propper sig med brugere og slik.
Vh jacob
tilføjet af

Jeg synes det ville være godt

Det er noget godt i laver det er noget rigtigt fitnesskort kan det trække fra skatten
tilføjet af

Vandre- og løbetur er gratis

Der er ingen grund til at gå i et dyrt fitnesscenter for at beholde sit gode helbred. Tag vandrestøvlerne på og gå en gratis lang tur på 1½-2 timer 3-4 gange om ugen, eller løb en gratis tur på ½ times tid.
Som sagt; ganske gratisk og lige så godt / bedre end fitnesscenter.
tilføjet af

ja da!

genial plan...
Mindsker sygdom og fedme blandt danskerne
tilføjet af

Beviser

Du skriver, at det er bevist, at vi kan helbrede os selv via kosten! De beviser vil jeg hjertens gerne se....
For hvis det er sandt, så kan vi jo helt roligt nedlægge samtlige Onkologiske afd. på de danske sygehuse / hospitaler og sende cancerpatienter hjem igen med meddelsen om: Du skal bare lige have ændret din kost - så er du selvkørende igen ven!
ÆVL...
Jeg vil give dig ret i, at det er vigtigt med en sund og varieret kost, men ligefrem og påstå, at kosten beviseligt er helbredende, det synes jeg er at spille hasard med andres liv....
tilføjet af

Kost, motion og motivation

Jeg er eneforsørger til en datter, arb. fuld tid og er det man kalder kraftig overvægtig og jeg har ikke råd til at betale over kr. 600 pr. mdr., for at kunne gå i fitness center, men jeg ville have råd til det, hvis prisen var det halve.
Derudover synes jeg, at moms og afgifter på sunde madvarer / frugt skulle reduceres kraftigt, hvis ikke helt fjernes og moms og afgifter på alt det usunde kunne man så tilsvarende sætter op!
DET ville give resultater på vægtbundlinjen hos MANGE....
Fakta er, at der i DK nu er flere overvægtige end normal vægtige og DET synes jeg er skræmmende!
Men til alle jer normalvægtige, som aldrig har skulle kæmpe med en overvægt: Fri venligst mig og alle andre der kæmper med præcis dette problem, for bemærkninger som: I skal bare tage jer sammen. Løb en tur. Luk munden og sig nej tak.
I ANER ikke noget som helst om, hvad f..... i taler om!
tilføjet af

Hell no

Nu træner jeg selv 5-6 gange om ugen... Vidste du at 1/3 af folk der har et kort til fitness er 100 % inaktive? og 1/3 kommer der mindre end 1 gang om ugen... Så der 1/3 tilbage om udnytter det...
Skulle mine skattepenge ryge til hr og fru fedeberg der ryger under de 2/3? Hell no my friend...
At folk er overvægtige er deres beslutning, kan ikke se hvorfor jeg skal betale for dem... Im sorry.
Min mening.
Knus
Rie
tilføjet af

motion

kan kun være ganske enig.. fedmeproblemet bliver kun større, jo længere vi venter med at gøre noget drastisk ved det. man kunne starte med at fjerne momsen på sunde varer. evt. lovgive omkring hvad der som min. skal være af sunde vare på tankstationer og kiosker, samt hvor i butikken de skal placeres..
skattefradrag på fitness kort er også en fremragende ide, da det alt andet lige vil øge incitamentet til at motionere, specielt i de sure vinter måneder.. ki
konkurrencen i fitness brancen er også så hård at skattefradraget på lang sigt vil få priserne i centrene til at falde yderligere.. dog burde man starte med at indføre dette skattefradrag i landets idrætsforeninger. hvorefter man kunne udvide ordningen hvis den blev en succes. eks. kunne man jo også fjerne momsen på sportsudstyr.
tilføjet af

Jeg glemte dem.

Det selvfølgelig vigtig alle får motion men når jeg mener at det ekstra vigtig for socialarbejder som pædagoger, sygeplejersker, ergoterapeuter, psykologer, psykiatere og lære . Er det fordi de arbejder med mennesker, og idrætten kan i den forbindelse være en særdeles god måde at drive en ligeværdig social omgang med andre mennesker. I virkeligheden verden er det jo sådan mange socialarbejder værger sig fra dyrke idræt af den årsag de aldrig har fået opøvet deres talenter.
Specielt drengene møder jo kvinder i deres hverdag i skolen og fritidshjem og i den forbindelse er idrætten en særdeles god måde at skabe en kontakt på og specielt er det problem når disse områder bliver mere og mere domineret af kvinder. Samt mange lever med endelige forældre og jeg har sku mødt ganske unge mennesker her i Vejle, der skriger efter en indre kontakt som de ikke får der hjemme. Derfor er lidt vigtigt vores humanistiske uddannede mennesker kan møde disse mennesker og unge mennesker ikke flygter ind i computer spil og musik, og bliver fremmed i forhold til deres omgivelser.
Men ellers er det da også vigtig håndværker får lidt motion men dog arbejder de ude og bevæger sig meget og nyere undersøgelser fra Rigshospitalet viser at hurtig løbe ture på 10 min to til tre gange om ugen har en utrolig på positiv effekt på mennesker kondi. Men ellers er der intet narcissistisk i at gå ture eller at løbe en tur, men dog trives der specielt inde for fitness kulturen en overdrevet selvoptagethed af ens egen krop. Dette tror jeg ikke på det er specielt menneskeligt sundt og hvorfor kan man ikke cykle på en tandem, og mens man får motion kan snakke om alt andet i mellem himmel og jord. Jeg går selv ture eller cykler står skøjter og lige så meget for at slappe af og kan tænke lidt mere nuanceret over tilværelsen.
Mvh
tilføjet af

Det er anskuelsen der er forskellig.

Det ikke rigtig hvad du skriver om japanerne og det er fordi de diagnosticere anderledes end vi gør her i Vesteuropa Fontex og antidepressive mediciner giver de ikke mod depression i Japan men imod angst i mange tilfælde. Japan har ikke en mindre selvmordsprocent en vi har de ser bare anderledes på psykiske tilstande og i Buddhismen indgår lidelsen som del af den menneskelig personlig som gør dig til mennesker. Det er måske årsagen til der er en kulturel forskelle i måden at se på psykiske lidelser på.
Men ellers tror jeg da på kosten kan spille en rolle i forhold til hvordan din psykiske tilstand er dog i sig selv løser den aldrig alle menneskelige problemer og det også forkert at sige til mennesker der mangler opmærksomhed og føler sig ensom du skal bare spise sundt
Mvh
tilføjet af

Kanon god idé...

…men, Claus Hjort Frederiksen syntes at det er en dårlig idé, og det er Claus og Anders And der bestemmer, så her skal du ikke regne med noget Andersine!
tilføjet af

Lige præcis

Jeg synes at det er en super ide med mere fokus på sund mad og mere motion. Jeg har selv styrket mit immunforsvar ved at ændre min kost og desuden smidt 15 kilo uden at træne mere end en gang om ugen. Men det har også altid undret mig at fedtfattigt kød er dyrere end fedt kød og at du faktisk kan få en frysepizza til samme pris som et stykke frugt. Kan godt forstå folks valg når det falder på fed mad. Så lavere priser på sund med mad og ja, helt klart, et fradrag på motionskort ville være super idé.
tilføjet af

klaverspil og fisk

Jeg spiller klaver på habilt niveau for at holde hjernen i vigør. Og ved at spise fisk skulle hjernen også vokse. Skal klaverspil og spisning af fisk (det skal selvfølgelig dokumenteres)så kunne trækkes fra i bruttoindkomsten?
Hvis vi skal kunne fradrage motion i enhver form, er det næste vel, at skihoppere og andre idrætsudøvere også må have de samme fordele.
Jeg kan godt se skriverens pointe, men har vi ikke alle en forpligtigelse til at holde os i nogenlunde form, uden at alle andre skal betale for det.
Sportsdansere må vel kunne fradrage en hel del.
mvh
Mogens
tilføjet af

Total motivation

hvad ellers.
Det er en mangelvare hos danske kvinder i al almindelighed,men ikke for dig hurrahurra.
tilføjet af

Nemlig Jessebel.

Jeg bliver også virkelig irriteret over dem der siger noget om det de ikke ved en skid om.. man siger jo heller ikke til en anorektiker at de da bare kan spise noget mere mad eller til en med ordblindhed at de da for fanden bare kan læse ordene. Sådan kan man jo ikke håndtere nogen problemer. Hver person med hvert sit problem har brug for hver sin løsning.
Jeg er netop flyttet hjemmefra og er kommet på SU, Jeg har ikke tid til det der bare ligner et fritidsjob, jeg har i forvejen SU lån og mener ikke det kan passe at man skal have lån til op over begge ører for at få rådtil at dyrke fitness. og den der med bare at løbe en tur, det er altså heller ikke så nemt som det lyder, jeg kan slet ikke løbe, jeg kan løbe 100 meter og så erjeg praktisk talt ved at dø, jeg har så også astma og kæmpe med som jeg har haft siden jeg blev født.
Med andre ord - HADER AT FÅ AT VIDE AT JEG BARE SKAL TAGE MIG SAMMEN OG AT DET ER NEMT NOK, FPR DET ER FANDME IKKE NEMT!
tilføjet af

Frugt dyrt ??????????

Fakta,Brugsen og Netto har 10 stk flot frisk frugt for 20 kr.
Jeg er død træt af at læse at sund mad er dyrt, tænk hvor mange penge en pose slik koster,burgere,chips og al andet usundt i putter i munden.
Du kan med garanti ikke spise mere end 5 stks frugt om dagen,så du har nok råd til at betale den 10 kr det koster.
tilføjet af

Der er ikke helt rigtigt Jessabel

Der er nogle af os normalvægtige, som du kalder det, der fra naturens side var tiltænkt rollen som overvægtige, men det kan bare ikke ses på os, fordi vi HAR vundet kampen.
JEG siger ikke det er nemt og kampen er livslang, men det er vigtige at finde de bagvedliggende årsager til fedmen end lære at løbe og lukke munden.
Og det er det, du skal være klar til.
tilføjet af

OG i

øvrigt. HVIS man er fultidsjobber. Skulle der være råd til, hvis VEL og mærke man gad. AT give 600 om måneden til et motions center. Det jo bare at sætte TÆRING efter næring. Hvor svært kan det være? DER er så mange om budet efterhånden at det er til for ALLE med viljen at deltage. Men nej når der skal ændringer til i vores livsstil så himler vi op ikke. Ethvert menneske vil kunne sætte sig ned og skrive en masse "unøvendig scrap" op, der "Fejlagtigt" stryger i indkøbskurven hver måned og tæl så efter om ikke der er til et abonnement på fitnesscentret.
tilføjet af

Tag Ansvar.

Momsen skal fjernes ved sund mad? Hvem skal så sidde og vedtage hvad der er sund mad, og hvad der er usundt. For mig er en lille lakrids, lidt chokolade ikke usundt. Vi kan godt blive enige om at såkaldt "sund" mad er dyrt. Men den eneste måde det bliver billigere på, er hvis alle mennesker køber det. Så skal prisen nok falde.
Og hvis man har problemer med at betale maden, så drop kontingentet i det dyre fitness center, og løb en tur istedet. Man taber sig ikke mindre af at løbe i naturen istedet for et løbebånd. Og mavebøjninger kan sagtens laves derhjemme i stuen.
Er det ikke på tide at man hanker lidt op i sig selv, istedet for at placere ansvaret på systemet?
Der er jo ingen der tvinger usund mad ned i halsen på os.
Jeg synes desuden ikke at det skal være fradragsberettiget at gå i fittness center, hvad så med fodbold, håndbold, ishockey osv osv. Skal min cykel også kunne trækkes fra i skat, og løbesko?

Man må sgu komme lidt ind i kampen, og så tage ansvar for sit eget liv. En ting er kroniske sygdomme, selvfølgelig. Men noget andet er fedme fordi at man ikke selv kan lette sin dertil indrettede. Tag nu cyklen på arbejde, eller gå en tur, hva ved jeg. Men lad nu være med at give systemet skylden for de ekstra kilo på sidebenene.
tilføjet af

Ikke om jeg gider gå i fittness

om jeg så fik penge for det.
Prøv at lytte til, hvad der kommer fra dem. Det virker som om det er hjerneceller man taber først.
Mage til dummme mennesker skal man lede længe efter.
Løb en tur i skoven. Det er mindre fordummende.
tilføjet af

Mindre fordummende og langt mere sundt

de tro vel ikke de kan tåle den friske luft.
Hvad gjorde man før FITNESSCENTRENES tid, man gik ture, og lavede noget manuelt arbejde,det kan de ikke finde ud af mere.
Hvad fanden er der galt i hovedet på folk ?
tilføjet af

Kig dig selv i spejlet !

Det er ren faktisk en go anvisning, spørg derefter dig selv "kan du li dig hvad su ser" er svaret nej så gå til kamp mod kalorierne,det er vægten som langt de fleste folk er utilfredse med,men som kun de få gør noget ved.
De slanke er kun slanke fordi de vil være det,og har lært at spise lidt men godt.
Frugt er noget af det billigste man kan putte i munden,hvorfor er der så ufattelig mange der skriver det er dyrt.
DET ER IKKE DYRT og det mætter ad helvede til,jeg kan ikke spise mere end tre fire stykker frugt om dagen.
I er slappe alle jer der ikke kan finde vejen ud af jeres overforbrug uden at gå til yderligheder med alle jeres fitnessentre.
Tag jer sammen inden i kommer til at ligne amerikanerne alt for meget.
tilføjet af

Ja, vi så jo forskellen på kostens betydning

i håndboldkampen mellem Island og Frankrig, der klart viste den bedre islandske kost på den klare sejr til Island.
tilføjet af

NEJ NEJ og NEJ

Vi danskere gør alt for ikke at skulle lave noget længere.
Får installeret diverse elektroniske hjælpemidler for at gøre hverdagen så let som muligt. Drop fitness og de dyre hjælpemidler... så sparer du penge og får motion.
Jeg bruger personligt i denne tid 12-16 timer om ugen i skoven hvor jeg fælder brande til næste år... Godtnok bruger jeg motorsav men jeg flækker alt med økse... Det giver mig masser af god motion... Og til jer der bor i lejlighed... løb en tur i parken... Fitnesscentrerne er et af de største svindelnumre i nyerer tid... Drop motion og vær fysisk aktiv....
tilføjet af

Mere sex

Hvis det kniber med at holde vægten nede så dyrk mere sex, det virker jeg holder en uges pause så vejer jeg en kilo mere, så 53 kilo kan du tabe om året, hvis du boede sammen med mig.
tilføjet af

Helt rigtigt.

At lave brænde giver gratis motion, gratis CO2-neutral brænde, god psyke o.m.a.
Åndsvagt at gå i motionscenter i stedet for at motionere nyttigt og svinge kosten og samle affald fra grøfter o.s.v.
tilføjet af

Nej men det er en prioritering

Et fitness kontingent koster bestemt ikke 600 pr. måned, du kan få det for 200 de billigste steder, dog er min overbevisning at det godt kan betale sig at betale 100 kroner ekstra pr. måned og dermed få et bedre produkt, gratis vejledning, motivation osv.. Det er statisktisk bevist at folk der melder sig ind i et af de lidt dyrre centre har langt bedre chance for at fastholde træningen. Derudover tilbyder disse centre gratis børnepasning. Derfor kan jeg ikke se nogen undskyldning for ikke at komme igang hvis din overvægt er så stor en deal i dit liv!!!
tilføjet af

de vise sten

Ja så er der en fag idiot på banen, jeg har et fitness center i Sorø, og det ville være skøndt hvis det blev så folk kunne trække fitness og diætist fra i skat, godt for foretningen, men når det så er sagt så er jeg helt enig i at det ville være det bedste der er sket for folke sundheden nogen sinde, men det sådan bliver det bare ikke i det her stive stavnsbundne samfund hvor ny tænkning er lige så sjældent som flødeskums kager er i Uganda.
Mvh WorkZone fitness
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.